No ja juz w domu po urlopie. Szybko minelo a to dane z mojego powrotu. Wyjechaliśmy wczoraj o 9 wieczorem
swirek11 napisał(a):Witam
Termin wyjazdu zbliża się nie ubłagalnie jedziemy pierwszy raz tylko za bardzo nie wiem czy opcja drogi jest ok może ktoś z doświadczonych cromaniaków mógłby napisać jak lepiej jechać na Graz z Neunkirchen?
Lepszą opcją będzie jazda drogą E59 na Pinkafeld, Hartberg, Gleisdorf czy może S6 na Spital, Bruck?
Niestety nie mogę wklejać linków jeszcze:) Pozdrawiam
klaudia2804 napisał(a):witam czy ktos mi pomoze? we wtorek wyjezdzam do chorwacji miejscowosc bibinje bedziemy jechac przez slowacje wegry chorwacje czy ktos tak jechal? chcielibysmy ominac autostrady poniewaz slyszalam ze drogo, a druga sprawa jak z winietami na 2015r ktos sie orientuje poniewaz roznie pisza pomocy
klaudia2804 napisał(a):witam czy ktos mi pomoze? we wtorek wyjezdzam do chorwacji miejscowosc bibinje bedziemy jechac przez slowacje wegry chorwacje czy ktos tak jechal? chcielibysmy ominac autostrady poniewaz slyszalam ze drogo, a druga sprawa jak z winietami na 2015r ktos sie orientuje poniewaz roznie pisza pomocy
pitheron napisał(a):
Mam nadzieję, że relacja komuś się przyda.
papse napisał(a):Droga krajowa łącząca Gyor i Szekesfehervar - ale spróbuj to wymówić
max21 napisał(a):pitheron napisał(a):
Mam nadzieję, że relacja komuś się przyda.
Witam,
Dzięki za opis Twojej trasy ,bo właśnie tak zamierzam jechać w tym roku do Chorwacji
Mam pytanie odnośnie jakości drogi- Gyor, droga 81 do M7.
Jakieś podpowiedzi ??
Pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi