dids76 napisał(a):
Też rozważałem taką trasę, ale w tym miejscu https://goo.gl/maps/kqnrA mam tradycyjne miejsce postoju i reszta załogi nie wybaczyła by mi jak bym tamtędy nie pojechał. Ja sobie zresztą chyba też nie
malyukp napisał(a):Ja wyjeżdżam za tydzień w piątek i również zamierzam polecieć "Jedynką" do Makarskiej Tylko się zastanawiam którędy pojechać po zjechaniu z jedynki, ktoś poleci jakąś trasę ?
dids76 napisał(a):te kiero napisał(a):po drodze 66 zamiast na Mureck można jechać na Bad Radkersburg i potem w SLO do Chorwacji wjechać pustymi przejściami Ormoż lub Sredisce ob Dravi
Też rozważałem taką trasę, ale w tym miejscu https://goo.gl/maps/kqnrA mam tradycyjne miejsce postoju i reszta załogi nie wybaczyła by mi jak bym tamtędy nie pojechał. Ja sobie zresztą chyba też nie
sezamek1 napisał(a):
Witam,
Czy w tej restauracji (pizzeri) serwują także posiłki śniadaniowe, mam tu na myśli jajecznicę, kiełbaski, parówki itp. Ja będę przejeżdzał przez tę okolicę rano w niedzielę lub poniedzialek ok. 8.00. W jakich godzinach jest otwarty ten lokal?
dids76 napisał(a):gumis84 napisał(a):a ja mam pytanko, czy ktoś jechał w Chorwacji stara trasą nr 1. od Karlovac do Splitu?? czy opłaca się tamtędy jechać zamiast autostradą (tak dla odmiany)
Ja tak co roku jeżdżę, miasteczek nie za wiele, dosyć duże odcinki prostych gdzie można wyprzedzić ciężarówkę. Większość podjazdów w rejonach górzystych ma dwa pasy, więc nie ma problemu że utknie się za jakimś zawalidrogą . Jak dla mnie najgorszy odcinek to Karlovac - Plitvice, największy ruch i najmniej miejsc do wyprzedzania, od Plitvic na południe droga ok
gumis84 napisał(a):dids76 napisał(a):gumis84 napisał(a):a ja mam pytanko, czy ktoś jechał w Chorwacji stara trasą nr 1. od Karlovac do Splitu?? czy opłaca się tamtędy jechać zamiast autostradą (tak dla odmiany)
Ja tak co roku jeżdżę, miasteczek nie za wiele, dosyć duże odcinki prostych gdzie można wyprzedzić ciężarówkę. Większość podjazdów w rejonach górzystych ma dwa pasy, więc nie ma problemu że utknie się za jakimś zawalidrogą . Jak dla mnie najgorszy odcinek to Karlovac - Plitvice, największy ruch i najmniej miejsc do wyprzedzania, od Plitvic na południe droga ok
dzieki za info pewnie tak pojadę. A jak wygląda sprawa ze stacjami?? chodzi mi o gaz, bo bede tam jechał w nocy, wyjazd ok 20 z Mysłowic
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi