macvw napisał(a):Czy gdzieś przed Zwardoniem jest jakaś porządna stacja paliw? Chciałbym przed samą granicą zatankować do pełna, bo wtedy następne tankowanie wyjdzie mi dopiero w CRO.
macvw napisał(a):Czy gdzieś przed Zwardoniem jest jakaś porządna stacja paliw? Chciałbym przed samą granicą zatankować do pełna, bo wtedy następne tankowanie wyjdzie mi dopiero w CRO.
demi-duox napisał(a):macvw napisał(a):Czy gdzieś przed Zwardoniem jest jakaś porządna stacja paliw? Chciałbym przed samą granicą zatankować do pełna, bo wtedy następne tankowanie wyjdzie mi dopiero w CRO.
W centrum Węgierskiej Górki, potem przy drodze do Milówki i w samej Milówce chyba nawet dwie.
Guzior napisał(a):macvw napisał(a):Czy gdzieś przed Zwardoniem jest jakaś porządna stacja paliw? Chciałbym przed samą granicą zatankować do pełna, bo wtedy następne tankowanie wyjdzie mi dopiero w CRO.
Na dzień dzisiejszy bardziej opłacalne jest tankowanie w Słowenii
bzyq74 napisał(a):Dziwne, że pchacie się przez Zwardoń, no może stanie w korku i oglądanie Beskidów przed Żywcem kogoś podnieca (w sumie nr drogi 69 coś nieco się kojarzy)
DK 1 między Tychami i Bielskiem też często się przytyka.
Imho tylko Cieszyn lub Leszna Górna są warte uwagi.
Odcinek z Katowic do Żyliny robi się w 1h50-2h, a przez Żywiec/Zwardoń to i w 3h można się nie załapać.
Dopóki nie zrobią S-ki do Żywca to Zwardoń omijać szerokim łukiem.
Guzior napisał(a):macvw napisał(a):Czy gdzieś przed Zwardoniem jest jakaś porządna stacja paliw? Chciałbym przed samą granicą zatankować do pełna, bo wtedy następne tankowanie wyjdzie mi dopiero w CRO.
macvw napisał(a):Guzior napisał(a):macvw napisał(a):Czy gdzieś przed Zwardoniem jest jakaś porządna stacja paliw? Chciałbym przed samą granicą zatankować do pełna, bo wtedy następne tankowanie wyjdzie mi dopiero w CRO.
Bardziej opłacalne, niż CRO, czy w Polsce? Nie, żebym liczył każdy grosik , pytam z ciekawości
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi