kasia24 napisał(a):witamy 3 lipca wyjezdzamy do chorwacji o godz 3 rano omijając drogi płatne i autostrady przekraczamy granice w lubawce po powrocie opiszemy przejazd tymi drogami jedziemy oplem omegą wyjazd ze świdnicy pozdrawiamy
Piuus napisał(a):A sprobuj przez Krakow, Chyzne na Banska Bystrzyce, Sahy, Budapeszt (obwodnica M0) i...
gospodarz napisał(a):Piuus napisał(a):A sprobuj przez Krakow, Chyzne na Banska Bystrzyce, Sahy, Budapeszt (obwodnica M0) i...
Witaj,
Na ile czasu oceniasz dojazd do B-pesztu w tym roku (remont zakopianki, a potem odcinka do Chyżnego). W BBystrzycy nie szukasz objazdu bezpłatną drogą do Zvolena?. Pytam bo byc może w tym roku będę jechał tamtędy do Grecji, w sobotę i kombinuję kiedy wypdanie mi przekraczanie granicy H/Srb.
dzubaberez napisał(a):witam mam pytanie do kolegi Piuus jadę pierwszy raz do Chorwacji jadę z Katowic 20 lipca wybrałem poniedziałek kwatera od wtorku na ciovo no i planuje zatrzymać się na Balatonem i chodzi , czy jechałeś trasą przez Żyline Bratysławę nastepnnie M1 i M7 i czy ma to sens a jesli na tej drodze niema jakiś czarnych dziur bo połonczenie M1 i M7 na mapach wygloda bezproblemowo to ja wybiorę czy wybrać lepiej trasę przez Chyżne i według twojego przepisu dalej bo z Katowic do Krakowa jest bliziutko wiec zawsze można zmienić trasę , i w mojej Lanciuni mam akurat te 150 koników ale będę na urlopie wiec koników nie będę za bardzo męczyć ,pozdrawiam
Fire_fox napisał(a):Witam,
Mam pytanko do Szanownych kolegów znających trasy przez Słowację do Budapesztu.
Zaplanowałem sobie nocleg w zakopanym i trasę przez Łysa polane dalej na Poprad(dotąd znam drogi).Jadę tą trasa z powodów czysto turystyczno widokowych -chce komuś pokazać wysokie Tatry
Natomiast mam pytanie odnośnie przebicia się z Popradu w dół do autostrady M3 na Węgrzech.Widzę na mapie że, te drogi na Słowacji od Popradu w dół w kierunku Węgier pewnie nie są najlepsze ? ale może ktoś tamtędy już jechał i może coś powiedzieć o przejezdności i czasie podróży do jakiegoś węzła na M3 ?Godziny przejazdu będą wczesno ranne kolo 4-5(dzień powszedni) wyjazd z Zakopca.
pozdrawiam,
Marcin
piuus bardzo dokładne masz obliczenia ale cos z matematyką u ciebie nie tak wróć się do szkoły pozdrawiamPiuus napisał(a):kasia24 napisał(a):witamy 3 lipca wyjezdzamy do chorwacji o godz 3 rano omijając drogi płatne i autostrady przekraczamy granice w lubawce po powrocie opiszemy przejazd tymi drogami jedziemy oplem omegą wyjazd ze świdnicy pozdrawiamy
... No to tak gdzies wedle 5 lipca powinniscie byc na miejscu ... Radze wiec porzucic ten pomysl na rzecz autostrad. No chyba ze lubicie DLUUUUGO podrozowac ...
kasia24 napisał(a):piuus bardzo dokładne masz obliczenia ale cos z matematyką u ciebie nie tak wróć się do szkoły pozdrawiamPiuus napisał(a):kasia24 napisał(a):witamy 3 lipca wyjezdzamy do chorwacji o godz 3 rano omijając drogi płatne i autostrady przekraczamy granice w lubawce po powrocie opiszemy przejazd tymi drogami jedziemy oplem omegą wyjazd ze świdnicy pozdrawiamy
... No to tak gdzies wedle 5 lipca powinniscie byc na miejscu ... Radze wiec porzucic ten pomysl na rzecz autostrad. No chyba ze lubicie DLUUUUGO podrozowac ...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi