darek1 napisał(a): (ciach) W Bratysławie mozna sie pogubic i nie trafic na własciwe przejscie. Droga dalej przez Austrie wcale nie jest taka dobra. (ciach)
Puzzle1 napisał(a):Przez Czechy:
Cieszyn-Nowy Jicin (1-pasmówka)-52km
Nowy Jicin-Mikulow(2)- 166km
Mikulow-Wiedeń(1)-101km
Wiedeń-Wiener Neustadt(2)-94km
Przez Słowację
Cieszyn-Povazska Bystrica (1)-103km
Povazska Bystrica-Bratysława(2)-165km
Bratysława-Wiener Neustadt(1)-94km
gospodarz napisał(a):darek1 napisał(a): (ciach) W Bratysławie mozna sie pogubic i nie trafic na własciwe przejscie. Droga dalej przez Austrie wcale nie jest taka dobra. (ciach)
Czasy przejazdu p. Bratysławę ulicami miasta już minęły. Autostrada D1/D2/D4 wyprowadza Cię na przejście Jarovce-Kitsee skąd do autostady M1 na Wiedeń masz ok 25 km. Możesz podjechać również na przejscie Berg i stamtąd do M1 masz ok 40 km.
Janusz7i4 napisał(a):Nie wiem jak koledzy ale jadąc trasą
CSORNA - SZOMBATHELY - MURSKO SREDISCE jechałem 3 godz. bez madatu z dozwoloną prędkością (w nocy)
maciej1969 napisał(a):Janusz7i4 napisał(a):Nie wiem jak koledzy ale jadąc trasą
CSORNA - SZOMBATHELY - MURSKO SREDISCE jechałem 3 godz. bez madatu z dozwoloną prędkością (w nocy)
Z lekka ,,przekraczając" ( też bez mandatu ) i w dzień - wychodzi 2,5 godziny - sprawdziłem !
Haweł napisał(a):maciej1969 napisał(a):Janusz7i4 napisał(a):Nie wiem jak koledzy ale jadąc trasą
Z lekka ,,przekraczając" ( też bez mandatu ) i w dzień - wychodzi 2,5 godziny - sprawdziłem !
Dokladnie,jak wyzej,tylko dwa razy oszczegli mnie na CB o patrolach.Przejechalem w 2,5 godziny,bez szalenstw.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi