Radziki4 napisał(a):każdy wybiera jak mu pasuje tu tylko są podpowiedzi i rady a czy skorzystasz czy nie to już sprawa czytającego
greenrs napisał(a):Dziś jadąc od strony Żyliny próbowałem dostać się do Cieszyna lub Trzyńca na przejście do Lesznej. Niestety, tuż za Jablonkovem olbrzymi korek. Pytam tirowca o co chodzi - jest bardzo długie wahadło, ok. godziny stania w korku. Zrobiłem nawrót na Jablonków i Istebną. Chyba tak jest obecnie szybciej.
greenrs napisał(a):Dziś jadąc od strony Żyliny próbowałem dostać się do Cieszyna lub Trzyńca na przejście do Lesznej. Niestety, tuż za Jablonkovem olbrzymi korek. Pytam tirowca o co chodzi - jest bardzo długie wahadło, ok. godziny stania w korku. Zrobiłem nawrót na Jablonków i Istebną. Chyba tak jest obecnie szybciej.
Eliass napisał(a):Z Krakowa na do Zwardonia jak proponujecie, głównymi czy macie jakieś przepinki magiczne? Z Andychowa do Żywca od razu można? Nie jest to jakaś dziurawa górska dróżka?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi