A ja mam pytanie do górali, czy znany jest termin przejezdności lokalnego prześcia granicznego Cierne - Jaworzynka, Istebna. Bez krążenia przez Zwardoń.
To będzie ciekawy przerywnik turystyczny na trasie.
sandomingo napisał(a):...jechał ktoś ostatnio z kierunku Kraków na Zwardoń? Zastanawiam się pomiędzy drogą przez Suchą a jazdą 52 do Andrychowa i potem Żywiec. Jakieś utrudnienia bieżące?
Maniek24 napisał(a):Witam, mam pytanko czy nie lepiej jadąc przez Węgry pojechać zamiast przez Cieszyn wybrać drogę przez Zwardoń i ominąć Czechy??? Będziemy jechać z Katowi do Orebić. Pozdrawiam
Maniek24 napisał(a):Witam, mam pytanko czy nie lepiej jadąc przez Węgry pojechać zamiast przez Cieszyn wybrać drogę przez Zwardoń i ominąć Czechy??? Będziemy jechać z Katowi do Orebić. Pozdrawiam
Radziki4 napisał(a):albo można też przez Leszną Górną
Radziki4 napisał(a):zgadza że się że ciasno ale bez ruchu i to tylko parę kilometrów , ale każdy jedzie jak mu pasuje , ja zawsze jadę przez Leszną bo jest o sto razy lepsza nawierzchnia niż na Zwardoń
Radziki4 napisał(a):oki ale ja odpowiadam i podpowiadam Maniek24 który jest z Katowic a skąd ty jesteś to nie wiem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi