Trocki napisał(a):witam.
tak jak w temacie. moze ktos wie jak aktualnie wyglada trasa bielso-biała -- zwardon?
rafcio_102 napisał(a):przeczytajcie to: forum/viewtopic.php?t=23440
monika2277 napisał(a):A jak z Cieszynie z ozaczeniem zjazdu na Cadaca żylina bo w 2008 miałam jakis kłopot i wjechałam na czeską autostrade. Czy teraz jest juz dobrze wszystko oznaczone.
junkers111 napisał(a):Zjazd na Ziline dobrze oznakowany, około 5 km za przejściem granicznym.
Stary Chorwat napisał(a):junkers111 napisał(a):Zjazd na Ziline dobrze oznakowany, około 5 km za przejściem granicznym.
Z tym zjazdem jest mały problem bo droga od granicy do Frydku - Mistku na której znajduje się zjazd na Żylinę jest płatna. Proponuję albo zaraz za przejściem granicznym na rondzie skręcić w lewo i przejechać przez Czeski Cieszyn w stronę Trzyńca Jabłonkowa i dalej na Ćadće do Żyliny albo przekroczyć granicę mostem w centrum Cieszyna do Czeskiego Cieszyna i dalej droga jak wyżej.
podszywacz napisał(a):Kolego, proszę nie pisać nie sprawdzonych informacji. Było to już wałkowane ale nie chce mi się szukać odpowiedniego wątku. Droga jest płatna ale właśnie od zjazdu na Słowację jadąc dalej, w głąb Czech, więc skręcając w kierunku Słowacji NIE JEST WYMAGANA CZESKA WINIETA
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi