A gdzie przekraczacie granicę na trasie Brno - Wiedeń.
Wiele osób na forum pisze o trasie przez Mikulov a Google maps wyznacza mi trasę przez Breclav???
Zależy skąd startujesz .canooe napisał(a):A gdzie przekraczacie granicę na trasie Brno - Wiedeń.
Wiele osób na forum pisze o trasie przez Mikulov a Google maps wyznacza mi trasę przez Breclav???
piotr62 napisał(a):Czy jechał ktoś może powiedzmy w ostatnim miesiącu, trasą Żywiec-Zwardoń-Cadca i może opisać jej stan?
P.
jasio napisał(a):Zależy skąd startujesz .canooe napisał(a):A gdzie przekraczacie granicę na trasie Brno - Wiedeń.
Ja z centralnej Polski jadę przez Cieszyn i przez Mikulov
Poczytaj tu forum/viewtopic.php?t=26633&postdays=0&postorder=asc&start=15
Sorry myślałem ze chodzi Ci o granice w PL , ale chyba odpowiedziałem na pytanie.canooe napisał(a):jasio napisał(a):Zależy skąd startujesz .canooe napisał(a):A gdzie przekraczacie granicę na trasie Brno - Wiedeń.
Ja z centralnej Polski jadę przez Cieszyn i przez Mikulov
Poczytaj tu forum/viewtopic.php?t=26633&postdays=0&postorder=asc&start=15
a jakie to ma znaczenie skąd jadę? chodzi mi o wybór miejsca przekroczenia granicy na tej trasie.
krakuscity napisał(a):piotr62 napisał(a):Czy jechał ktoś może powiedzmy w ostatnim miesiącu, trasą Żywiec-Zwardoń-Cadca i może opisać jej stan?
P.
Ja ponowię pytanie
Fatamorgana napisał(a):Jasne... autostrady tak budują, że powódź je niszczy od razu...
Fatamorgana napisał(a):Jakoś nie słyszałem jeszcze ani razu, żeby jakaś powódź zniszczyła autostradę
dorion napisał(a):blato napisał(a):dorion napisał(a):Info, autostrada od Ziliny w jednym kawałku w kiedunku Bratysławy.
znaczy się nie zniszczona przez powódź? Czy ostatni odcinek (ok 12km) skończony? [/quote
połączona w jeden odcinek
piotr62 napisał(a):dorion napisał(a):blato napisał(a):dorion napisał(a):Info, autostrada od Ziliny w jednym kawałku w kiedunku Bratysławy.
znaczy się nie zniszczona przez powódź? Czy ostatni odcinek (ok 12km) skończony? [/quote
połączona w jeden odcinek
Sory ale nie moge uwierzyć: czy to znaczy że w Povażskiej Bysticy nie wjeżdzamy w miasto tylko cały czas autostradką?
P.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi