napisał(a) maslinka » 12.05.2010 18:21
erci napisał(a):
Opinia na temat drogi powinna zaczynać się z miejsca "neutralnego" np z Bielska w którym drogi się rozchodzą jeśli ktoś jedzie jedynką przez Siewierz w strone granicy. Taka właśnie droga jest opisana na chyba 3 stronie. Reszta to zbedne nabijanie postów bo ilu z forumowiczów nie mieszkających na slasku bedzie omijać głowne drogi i pojedzie bocznymi nie mając pojęcia czy dobrze czy zle jadą?
Na jakiej podstawie "wytypowałeś" Bielsko jako "miejsce neutralne"? Ja mieszkam w Gliwicach i przez Bielsko nie mam zamiaru jechać, bo właśnie chcę jechać, a nie stać w korkach (mimo całej mojej sympatii do tego miasta, to trasa najgorsza z możliwych).
Tak jak napisała CinnamonGirl, z mojego miasta jest kilka możliwości dojazdu, zarówno do Cieszyna, jak i Chałupek, więc je tutaj rozważamy. Dotyczy to zresztą wielu osób z regionu, którzy dzięki temu dowiedzieli się np. o zwężeniu w Żorach, korkach (lub ich braku
) w Rybniku czy "objeździe" przez Palowice. Jeżdżę tymi trasami średnio raz w tygodniu, więc mogę coś podpowiedzieć. Myślę, że to cenne informacje dla osoby jadącej np. z Łodzi.
Erci, Twój wkład w to forum to 15 postów, z czego 2 do kosza, jak napisał Jazuu (a może i więcej, nie mam zamiaru się bawić w detektywa). Więc może to Ty chcesz sobie nabijać posty? Każdy sądzi według siebie... Ja mam postów tyle, że kolejne sto nie zrobi mi różnicy
A w takich wątkach udzielam się po to, żeby komuś pomóc.
Pozdrawiam kolegę i proponuję wyluzować, bo szukasz OT nie tam, gdzie jest ich najwięcej