shaman72 napisał(a):Krk od 23.07 Pozdrawiamy
gusia-s napisał(a):Oliver był również postacią tej relacji, z 2Cellos łączyła Go wielka przyjaźń i miłość do muzyki. Stworzyli kilka wspólnych projektów, mimo znacznej różnicy wieku doskonale się dogadywali. Jego osoba, twórczość miała rzeszę fanów od małego do starego.
[*]
Dziś rano odszedł ...
No niestety.kroj napisał(a):Oliver... naprawdę..?? Co za weekend.....
Też się do niej zabierałam jak pies do jeża. Wyszła całkiem przypadkiem bo blisko Austrii gdzie mieliśmy plan pobyć przez pierwszy tydzień a że plan runął z powodu koncertu 2 Cellos, na ktorym też gościem specjalnym był Oliver ... to trzeba było najpierw na koncert, potem na Krk i tak nas wciągnęło, że w Alpy nie dotarliśmykroj napisał(a): Do wyspy Krk nie wiem dlaczego nie mogę się przekonać. Za blisko..czy jak..mimo takich zachęcających relacji
Pozdrav!
Ela
Vjetar napisał(a):gusia-s napisał(a):
Jak ja tam byłem to nie było ani jednego wolnego miejsca na poboczy (od góry do dołu za zakrętem).
Niektóre auta z pobitymi szybami bo kamienie potrafią zboczem lecieć...
Teraz patrzę jaki luksus macie żeby się zatrzymać.
Pzdr
Widoczna na zdjęciu ciągła jest na zakręcie ale dalej jest normalnie przerywana.morela napisał(a): a nie ma kar za parkowanie na takiej drodze? Widzę ciągłą linię, zbocze wąskie, pewnie smaochody wystają na jezdnię...
E tam, nie przesadzaj ... Parkowanie tam nie odbywa się wbrew przepisom bo jak wyżej pisałam zakazu nie ma a wygląda tak .kaeres napisał(a):Tam jest rzeźnia. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć ale bałem się bo cały pas przy skałkach zajęty i trzeba było uważać.
Cała droga, samochód za samochodem zaparkowane wbrew przepisom.
Ale policja raczej nie karze turystów w takich miejscach bo tą kasę wydadzą tak czy siak.
Powrót do Nasze relacje z podróży