gusia-s napisał(a):Mimo uwielbienia raczej już nie. Tak jak pisałam, poczekam na kolejny repertuar W oba miejsca mam podobnie w km i czasie jazdy.
Dziękuję za propozycję, kochana jesteś ale gdybym się wybrała to też mogę Cię/Was przenocować Przecież my bez naszego mobil domu nie ruszamy się a w Sopocie jest kemping 1000 m od Areny Może jeszcze to przemyślę. Koncert jest w piątek, do niedzieli można pobyczyć się nad morzemKaterina napisał(a):gusia-s napisał(a):Mimo uwielbienia raczej już nie. Tak jak pisałam, poczekam na kolejny repertuar W oba miejsca mam podobnie w km i czasie jazdy.
Pomyślałam,że mogę Cię przenocować, jakbyś Gdańsk wybrała
Katerina napisał(a):gusia-s napisał(a):Mimo uwielbienia raczej już nie. Tak jak pisałam, poczekam na kolejny repertuar W oba miejsca mam podobnie w km i czasie jazdy.
Pomyślałam,że mogę Cię przenocować, jakbyś Gdańsk wybrała
tomekkulach napisał(a):Pomyślałem,że mogę Cię przenocować, jakbyś Kraków wybrała
anakin napisał(a):gusi-a- przemyśl temat.
Krakus Cię chce przenocować.
Weź pod uwagę, że nie weźmie od Ciebie za prąd, czy zużytą wodę.
A to naprawdę coś.
Katerina napisał(a): Pomyślałam,że mogę Cię przenocować, jakbyś Gdańsk wybrała
tomekkulach napisał(a): Pomyślałem,że mogę Cię przenocować, jakbyś Kraków wybrała
(Córa zjeżdża na weekend do domu i jest wolne 2 osobowe mieszkanie w Kraku
Hehe, chyba faktycznie muszę to przemyśleć po przeanalizowaniu cen kempingów Zostanie niezły grosz na jakiegoś cycaanakin napisał(a):... Ci powiem gusi-a- przemyśl temat.
...
Weź pod uwagę, że nie weźmie od Ciebie za prąd, czy zużytą wodę.
A to naprawdę coś.
Katerina napisał(a):tomekkulach napisał(a):... No chyba,że się wybierzemy razem
do 3miasta-dawno nie byłem
Odwiedzimy Katerinę
...
Iii Wodnika przy okazji
No pewnie, wpadajcie
Można odrazu cromaniackie spotkanie urządzićMikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): Kraków Tauron Arena.
Kraków, powiadasz... Brzmi kusząco...
gusia-s napisał(a):Można odrazu cromaniackie spotkanie urządzićMikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): Kraków Tauron Arena.
Janusz Bajcer napisał(a):gusia-s napisał(a):Można odrazu cromaniackie spotkanie urządzićMikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): Kraków Tauron Arena.
Od 15.01.2013 sporo takich spotkań Karkusowa i Krakus organizowali
Z tego co wiem - gusi-s się nie doczekali
gusia-s napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Z tego co wiem - gusi-s się nie doczekali
No tak
Powrót do Nasze relacje z podróży