Piekielno- anielskich wrażeń życzę
Tylko wróć
gusia-s napisał(a):To już jutro
Spodziewajcie się niespodziewanego... Będzie od aniołów w niebie po diabły w piekle
Tak dziś zapowiedzieli swój jutrzejszy koncert wiolonczeliści w wywiadzie dla Dzień Dobry TVN.
gusia-s napisał(a):Jesssuuuu co to się działooooo ....
Katerina napisał(a):Nie odleciałaś do nieba z tymi demonami seksu?
Taaa ... wiecie jakie te futerały na wiolonczele są ciasnebeatabm napisał(a):Wróciłaś??? Nie uciekłaś z Nimi???
I ten nóż Doktora przed ocymabeatabm napisał(a):... Za próbę zdrady za karę i dla przykładu będziesz dwa razy przeciągnięta pod..Cycem
"gusia-s"]
Pozwoliłam sobie tylko na odlot pod scenę nie zważając na ochronę, która została spacyfikowana
Dalej się nie ośmieliłam ... nie mogłam, cały czas miałam w pamięci ...I ten nóż Doktora przed ocymabeatabm napisał(a):... Za próbę zdrady za karę i dla przykładu będziesz dwa razy przeciągnięta pod..Cycem
Gdyby to było już po rejsie to inna by była moja postawa a tak ... no wiecie
Niestety miejscówka dużo gorsza niż w Zagrzebiu ale dzięki temu, że jednak była na płycie to nie zagrzałam na niej zbyt długo miejsca
Panowie z ochrony przegrali z kretesem, gdy wiolonczeliści zachęcili publiczność by wstała z tych sztywnych krzesełek i przybliżyła się do sceny
Może i przygłucha jestem ale 2x mi nie trzeba powtarzać takich rzeczy
gusia-s napisał(a):No i to nie koniec historii z wiolonczelami
Dziś agencja Prestige przekazała fantastyczną wiadomość
Już za 5 miesięcy ponownie 2Cellos wystąpi w PL i to w dwóch koncertach i na dwóch krańcach kraju ... Gdańsk Ergo Arena i Kraków Tauron Arena.
Jutro rusza sprzedaż biletów Więcej info
Katerina masz pod nosem
Powrót do Nasze relacje z podróży