gusia-s napisał(a):No i też boję się właśnie takiej kapitulacji...
No i właśnie dlatego mam już pobukowane co się da, żeby przypadkiem zdania nie zmienić. Bo mobilnej budy niestety nie mam... choć w Grecji byłaby idealnym rozwiązaniem...
gusia-s napisał(a):No i też boję się właśnie takiej kapitulacji...
Mikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):Ale się porobiło
Ty to się nawet nie odzywaj, boś tego wirusa przywlokła... no, m.in. Ty, bo jeszcze inni tacy się trochę przyczynili...
beatabm napisał(a):Chorwaci zdecydowanie przesadzają z cenami, to główny powód dla którego szukamy zmiany niestety
Mikromir napisał(a):Mój żeglujący szwagier z małżonką zachwycali się ostatnio Grecją dla pływających właśnie. Cumowanie w większości marin / przystani za darmo, lub za niewielką opłatą, a fantastycznych miejsc do żeglowania / odwiedzenia masa. Na Chorwację strasznie narzekali z powodu cen w marinach i nie tylko... Niby Chorwaci zadbali o poziom, ale ceny wywindowali pod nieboskłon... Ale widać ktoś im tyle płaci.
gusia-s napisał(a):maslinka napisał(a):...
Wstępnie myślałam o Lefkadzie, ale tam chyba głównie piaszczyste plaże...
Ależ skąd... jest sporo z maleńkich otoczaków jak perełki, kilka opisałam w relacji Karawaningowa zdrada ...
Piaszczyste powiadasz
No to zobacz:
[/attachment]To wiem, chodzi tylko aby dojazd był w miarę okpiekara114 napisał(a):Dzikie parkowanie nawet z budą nie jest w Gr problemem....gusia-s napisał(a):To mnie w sumie podobnie plus możliwość dojazdu z budą
Loty do Salonik można w bardzo dobrych cenach trafić....beatabm napisał(a): Drugi minus Grecji żeglującej to niestety wiatry - dla takiej załogi jak my (pływamy z dziećmi) niestety w grę wchodzi tylko akwen Morza Jońskiego - a tu ceny samolotów wyższe niż do Aten
piekara114 napisał(a):Loty do Salonik można w bardzo dobrych cenach trafić....beatabm napisał(a): Drugi minus Grecji żeglującej to niestety wiatry - dla takiej załogi jak my (pływamy z dziećmi) niestety w grę wchodzi tylko akwen Morza Jońskiego - a tu ceny samolotów wyższe niż do Aten
gusia-s napisał(a):A część mojej żeglarskiej ekipy właśnie dzis ... tzn teraz to już będzie wczoraj ruszyła jeszcze na rejs po Jońskim
Polecieli do Aten i dalej przez kanał na Jońskie. No ciekawe jak im pójdzie.
Tomek dałeś tu niezłą zachętę Powiem, że mam niedosyt tej Lefki jednak
Powrót do Nasze relacje z podróży