Z kajakiem w tle??? To już nie mogę się doczekać.... A zdradź o jakim regionie myślisz....maslinka napisał(a):Dlatego w przyszłym roku... prawdopodobnie Grecja
maslinka napisał(a):Dziewczyny, powiem Wam, że w tym roku czuję bardzo podobnie...
Na Visie niby wszystko było nowe, bo byliśmy tam pierwszy raz, a jednak takie samo, bo to ta sama Chorwacja... 12 wakacyjnych wyjazdów do Cro i wygląda na to, że potrzebuję odmiany, tego "efektu WOW". Coś takiego miałam w tym roku w Sarajewie, w którym wszystko było nowe, inne, a chciałabym to przeżywać przez całe wakacje.
Dlatego w przyszłym roku... prawdopodobnie Grecja
Mikromir napisał(a):Ja już chciałam w zeszłym roku nie jechać do Cro... zaplanowaliśmy Rumunię i Bułgarię... miałam być twarda i nieugięta, bo przecież już dość miałam tego kraju... A potem mi się tak zrobiło żal, że musiałam chociaż na tydzień wyskoczyć gdzieś blisko do Chorwacji, no i padło na Krk. BTW, to bułgarskie wybrzeże to tak na jeden raz raczej... na siłę góra dwa razy...
piekara114 napisał(a):Z kajakiem w tle??? To już nie mogę się doczekać.... A zdradź o jakim regionie myślisz....maslinka napisał(a):Dlatego w przyszłym roku... prawdopodobnie Grecja
To mnie w sumie podobnie plus możliwość dojazdu z budąmaslinka napisał(a):piekara114 napisał(a):Z kajakiem w tle??? To już nie mogę się doczekać.... A zdradź o jakim regionie myślisz....maslinka napisał(a):Dlatego w przyszłym roku... prawdopodobnie Grecja
Na pewno z kajakiem
Co do regionu, jeszcze nie mam pojęcia. Muszę poczytać relacje... Może coś polecicie?
Wskazane plaże kamieniste/otoczakowe/żwirowe (nie piaszczyste) i duży potencjał kajakowy
piekara114 napisał(a):Jeśli chodzi o Grecję to ja na razie raczkuję: był półwysep Halkidki i Kreta.... a myślę o Epirze... tam trochę wysepek jest, więc może na to popatrz, ale z zatoczkami to chyba krucho.... warto zajrzeć na greckie forum....
gusia-s napisał(a):Matkoooo... maslinka i nawet Ty
Epidemia
Dzikie parkowanie nawet z budą nie jest w Gr problemem....gusia-s napisał(a):To mnie w sumie podobnie plus możliwość dojazdu z budą
maslinka napisał(a):...
Wstępnie myślałam o Lefkadzie, ale tam chyba głównie piaszczyste plaże...
To wiem, chodzi tylko aby dojazd był w miarę okpiekara114 napisał(a):Dzikie parkowanie nawet z budą nie jest w Gr problemem....gusia-s napisał(a):To mnie w sumie podobnie plus możliwość dojazdu z budą
mysza73 napisał(a):Ale się porobiło
Powrót do Nasze relacje z podróży