tyniolek ... dobry trop z tą rzeźbą

tomekkulach ... zdaje się, że już ruszyłeś w trasę, czekamy na wieści z cudownej Lefki

Bardzo dobry pomysł, kibicuję Wam w realizacjiCROnikiCROpka napisał(a):Super się z Wami podróżowało!
Nie spodziewałam się, że Krk i plaże mogą mi tak przypaść do gustu. To idealna opcja na majówkę i za rok coś będzie trzeba w tym temacie przedsięwziąć
Będę wypatrywać Twojej relacji i tęsknić za Krkiem
Piotrze, rej cystrny jest fotkę wyżej, gdzie Tom łazi po ulicy, mozesz spisać.piotrf napisał(a):Szkoda że już koniec , bo fajnie było z Wami![]()
Mam pytanie dotyczące Waszej przyczepy . . . czy zanotowałaś numery rejestracyjne cysterny ( też bym sobie taką fotkę - odbicie chciał zrobić , po którym przyczepa urośnie) , drugie - ile waży ta nowa , większa
![]()
I fajnie było tu z Wami powspominaćlotnikwsk napisał(a):Fajnie było na tym Krk
gusia-s napisał(a):Nowa buda ma 1300 kg dmc, 1090 mw. , wewnątrz 5 m, z dyszlem 6,75 więc Berta ma co robić. Nadal łapiemy się w masie do 3500, ale ledwo co. W tym sezonie 3 wyjazdy za namijest superowa!
Ach marzenie zakotwiczyć w jednej z tych bezludnych zatoczekbeatabm napisał(a):gusia-s dzięki za super opowieść, strasznie mnie skusiłaś tym Krk i powiem Ci że po głowie coraz mocniej chodzi północna Chorwacja![]()
Teraz z nową budą to dopiero będziecie śmigać, cały świat przed Wami
No weźźź... ja chętnie popaczęte kiero napisał(a):właściwie to tak dokładnie opisałaś i przedstawiłaś Krk, że nie ma sensu bym popełniał kolejną o nim relację... z tegorocznej majówki;
dzienks
Dla nas jest ona w sumie przyduża w środku, podkowa na przodzie, kuchnia na środku, sypialnia francuz na tyle plus kibelek , prysznic, toaletka. Można się ganiać. 4 osoby na luźno, sypialnia zamykana. Trafiła się w bardzo dobej cenie i 15 km od domu. Znajomi wymieniali to z 1000 km natłukli po Pl zanim suchą i w miarę ok znaleźli bo na ogłoszeniach to wszystkie cacy, dopiero na miejscu wychodzą cuda. Także jesteśmy zadowolenipiotrf napisał(a):gusia-s napisał(a):Nowa buda ma 1300 kg dmc, 1090 mw. , wewnątrz 5 m, z dyszlem 6,75 więc Berta ma co robić. Nadal łapiemy się w masie do 3500, ale ledwo co. W tym sezonie 3 wyjazdy za namijest superowa!
Upss . . . to 100 kg powyżej możliwości mojego nowego "ciągnika"![]()
Jest superowa , 5 m toż to prawie świetlica , ale . . . optymalna dla nas to 1000 dmc , a więc coś takiego jak HOBBY DE LUXE 370 jest ich kilka w kraju tulipanów w dobrej cenie , w niezłym stanie, w kraju też kilka znalazłem . . . tylko te ceny . . . .
![]()
gusia-s napisał(a):Ach marzenie zakotwiczyć w jednej z tych bezludnych zatoczekbeatabm napisał(a):gusia-s dzięki za super opowieść, strasznie mnie skusiłaś tym Krk i powiem Ci że po głowie coraz mocniej chodzi północna Chorwacja![]()
Teraz z nową budą to dopiero będziecie śmigać, cały świat przed WamiNiech Cię wiatr zaniesie
Powrót do Nasze relacje z podróży