A co se będziemy żałowaćpiekara114 napisał(a):Ochocho...nocleg na zamku...

To nasze stałe miejsce noclegowe

A co se będziemy żałowaćpiekara114 napisał(a):Ochocho...nocleg na zamku...
Nefer napisał(a):Postaram się coś skrobnąć, jak będzie trochę więcej czasu. Od powrotu z majówki mnóstwo spraw na głowie - i w pracy, i w domu....
gusia-s napisał(a):Nefer napisał(a):Postaram się coś skrobnąć, jak będzie trochę więcej czasu. Od powrotu z majówki mnóstwo spraw na głowie - i w pracy, i w domu....
Taaa a za chwilę urlop, to na pewno ten czas się znajdzie ... szczególnie u mnie jak ja jeszcze nie wiem gdzie mam jechać
Szczęściarz ... czy nie miałeś w tym roku na Brać się wybraćtomekkulach napisał(a):gusia-s napisał(a):Nefer napisał(a):Postaram się coś skrobnąć, jak będzie trochę więcej czasu. Od powrotu z majówki mnóstwo spraw na głowie - i w pracy, i w domu....
Taaa a za chwilę urlop, to na pewno ten czas się znajdzie ... szczególnie u mnie jak ja jeszcze nie wiem gdzie mam jechać
![]()
Ale jak to nie wiesz gdzie!?
Ja mam już "plana"na 2019![]()
Pozdrawiam
gusia-s napisał(a):Szczęściarz ... czy nie miałeś w tym roku na Brać się wybrać
Trafiamy na dziedziniec na którym ubiegłego wieczora odbywała się winiarska impreza Obrazek Szkoda, że nie wiedzieliśmy![]()
No niebeatabm napisał(a):Trafiamy na dziedziniec na którym ubiegłego wieczora odbywała się winiarska impreza Obrazek Szkoda, że nie wiedzieliśmy![]()
![]()
![]()
Taką okazję cycową ominąć???
![]()
![]()
tomekkulach napisał(a):gusia-s napisał(a):Szczęściarz ... czy nie miałeś w tym roku na Brać się wybrać
Na Brač
to w 2018
Natomiast w tym Lefkada
Qurde to już za tydzień![]()
http://online-countdown.pl.downloadastr ... NqZSAyMDE3
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży