P.S. Mam tzw. letnie nauszniki, niestety jestem na nie skazana w naszym północnym klimacie nawet w lecie..
W razie czego służę wzorem
Idealne w chorwackie góry.
Katerina napisał(a):... A cały ten wywód po to.., aby zamachnąć się na Eliasza na Peljeszcu...Bo, jednak wracam tam.
A Krk za rok Jest cudny i Ty to najlepiej zareklamowałaś ...
Katerina napisał(a):... P.S.Czy tylko ja martwię się wszechobecnymi reklamami Cro w tv?
Katerina napisał(a):Ja 5 razy byłam na P. i Eliasza nie doświadczyłam Teraz ma być inaczej.
Katerina napisał(a): ... A lato 2014... toż to o nim cała moja relacja - niezła nerwówa była...
No ta ... ale oni będą tylko leżeć na plażach przed hotelami i narzekać na słabszą wersję all za wyższą kasę Przecież sami nie pojadą, bo mogliby się zgubić na objeździe Słowenii Zrażą się tym do Cro i więcej nie pojadą jeszcze odradzą znajomym, że tam słabo, na plażach kamienie, drinki bez parasolek itd ... więc to tylko przejściowe problemyKaterina napisał(a): ... Reklamują Cro na potęgę.
A po tej ostatniej sprawie z Egiptu dojdzie nam jeszcze dodatkowa grupa, tych co tam nie pojadą
gusia-s napisał(a):Katerina napisał(a):Ja 5 razy byłam na P. i Eliasza nie doświadczyłam Teraz ma być inaczej.
Och Ty leniuszkuKaterina napisał(a): ... A lato 2014... toż to o nim cała moja relacja - niezła nerwówa była...
Znasz ten bólNo ta ... ale oni będą tylko leżeć na plażach przed hotelami i narzekać na słabszą wersję all za wyższą kasę Przecież sami nie pojadą, bo mogliby się zgubić na objeździe Słowenii Zrażą się tym do Cro i więcej nie pojadą jeszcze odradzą znajomym, że tam słabo, na plażach kamienie, drinki bez parasolek itd ... więc to tylko przejściowe problemyKaterina napisał(a): ... Reklamują Cro na potęgę.
A po tej ostatniej sprawie z Egiptu dojdzie nam jeszcze dodatkowa grupa, tych co tam nie pojadą
Marko66 napisał(a):... Może trzeba zrobić kampanię uświadamiającą te niewygody - przecież to nie do pomyślenia - kamienie na plaży
A brak parasolek w drinkach to skandal trzeba wysłać ostrzeżenia "turystom hotelowym typu "all""
gusia-s napisał(a):Otóż to! tylko byśmy się wkurzali dodatkowo, że ostatni dzień i nie ma co z nim zrobić bo ani na plażę ani szwendać się po wyspie po pada. Cycać też nie za bardzo na dzień przed tak długą trasą a pogoda iście butelkowa
Nefer napisał(a):A w Mikulovie tylko noc spędziliście, czy także zwiedzaliście Będą jeszcze jakieś fotki z tego ładnego miasteczka
gusia-s napisał(a):Nefer napisał(a):A w Mikulovie tylko noc spędziliście, czy także zwiedzaliście Będą jeszcze jakieś fotki z tego ładnego miasteczka
No przecież ... cdn.
Powrót do Nasze relacje z podróży