Pozdrawiam
Piotr
Chodzi o to ... że w zasadzie to zaliczyliśmy już wszystkie nadmorskie miasteczka poza Njivicami, w których to nic ciekawego ponoć nie mapiekara114 napisał(a):Że też Wam się chciało wędrować w taki wiatr.... jak bym albo jakieś miasteczko zaliczyła lub bym wogóle d..pska nie ruszyła....
piotrf napisał(a):Gratki za wyjście na szczyt przy takiej pogodzie...
Nefer napisał(a):Piękna, górska wyprawa. A widoki ze szczytu tylko wynagrodziły wysiłek, który w ten spacer włożyliście
.
Czytałam w Twojej relacjiPiter_M napisał(a):Nam i naszym dzieciom też na Obzovej się podobało...
gusia-s napisał(a):Pamiętam że narzekałeś na słabe oznaczenia.
gusia-s napisał(a):Pamiętam, że takie ładne oczka wodne były w górach na waszym szlaku
Dobrze gadasztyniolek napisał(a): ... Przy wchodzeniu na szczyty nic tak nie wynagradza zmęczenia i potu jak widoki ...
Nic się nie matwMikromir napisał(a):O qurcze, końcówka nie brzmi szczególnie zachęcająco...Rodzina może mi nie wybaczyć tej trasy, nawet jeśli nie będzie wiało...
![]()
łoj tak, łoj takbeatabm napisał(a):Takie zmęczenie po wysiłku i emocjach jest zawsze pozytywne
Takich info to trzeba szukać w relacjach Franzaruzica napisał(a):Gusiu, Twoja ostatnia wycieczka tak mi trochę dała do myślenia... i się zaczęłam zastanawiać czy istnieje coś takiego jak Korona Gór ChorwacjiGoogle na ten temat milczy, ale może fajnie by było kolekcjonować chorwackie pagóry
Powrót do Nasze relacje z podróży