gusia-s napisał(a):Mam nadzieję na własnątyniolek napisał(a):Super trip! i bugenville
Przedstawiam Wam ... przezimowała, czekamy na kwiatki
Wygląda bardzo ładnie, mam nadzieję na zdjęcie w pełnej krasie z kwiatami niedługo
gusia-s napisał(a):Mam nadzieję na własnątyniolek napisał(a):Super trip! i bugenville
Przedstawiam Wam ... przezimowała, czekamy na kwiatki
gusia-s napisał(a):
Deszczyk pokropił z 15 min. ale chyba wszyscy przyjęli go z dużą ulgą
Odpoczęliśmy dziś bardzo, zatem jutro trzeba znów gdzieś ruszyć bo brązu już chyba starczy
Katerina napisał(a):Myślałam, że to omlet , a jednak sos Możesz opisać to danie? Ja na kulinaria łasa jestem bardzo Pod spodem blitva,czy szpinak? Czy też makaron z sepią
Już poczułam fizycznie te kamyczki pod stopami jeszcze 4 miesiące - to tylko 16 niedziel -phiii
Tak kropnąć to by mogło co wieczór w sumie a w dzień niech grzejewoka napisał(a):gusia-s napisał(a):
Deszczyk pokropił z 15 min. ale chyba wszyscy przyjęli go z dużą ulgą
Odpoczęliśmy dziś bardzo, zatem jutro trzeba znów gdzieś ruszyć bo brązu już chyba starczy
Też tak myślę .... starczy. Jest w sam raz.
Fale były świetne, taka piana. Woda tego dnia to już chyba osiągnęła apogeum. Chodziliśmy się chłodzić pod prysznic plażowy, kilka kroków za nami a że ciurkał non stop to leciała z niego rześka woda.CROnikiCROpka napisał(a):Pogoda z cyklu "cisza przed burzą" ale z chęcią bym wskoczyła w te fale
Co do opalenizny - zazdroszczę takiego pięknego brązu. U mnie jedynie czerwień wchodzi w grę...
piekara114 napisał(a):Na zdjęciu z całą palmą, fajnie się łączy morze z niebem...
I końca nie widać ... początku ciepła też nie Majówka będzie do d... Chyba trzeba uciec gdzieś w stronę słońca, mam tydzień wolnegopiekara114 napisał(a):ehhh marzenie jak się patrzy na to co dziś mamy za oknem.... od słońca przez mżawkę, delikatny grad i kilkuminutowa śnieżyca.... achhh do lipca....
beatabm napisał(a):Ta budowla wygląda mocno dziwnie..... co to? Czekam na cd
gusia-s napisał(a): Chyba trzeba uciec gdzieś w stronę słońca, mam tydzień wolnego
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a): Chyba trzeba uciec gdzieś w stronę słońca, mam tydzień wolnego
To chyba nie do CRO, widziałaś prognozy?
Powrót do Nasze relacje z podróży