Mikromir napisał(a):... Ale odjeżdżając mogę zostawić tabliczkę "RESERVED FOR CROberto".
Jeszcze dodaj napis PRIVATE i przydało by się postawić ...
Mikromir napisał(a):gusia-s napisał(a):CROberto napisał(a):... Zatoczka cudowna....
Biedni ci urlopowicze,co tam będą w tym samym czasie co ja.... jak w końcu zajadę Na Krk
Uważaj abyś nie wszedł w kolizję terminową z Mikromir bo też się zasadza na tę zatoczkę
Już zaklepana na przełom czerwca / lipca.
Nie oddam!!!
gusia-s napisał(a):Mikromir napisał(a):... Ale odjeżdżając mogę zostawić tabliczkę "RESERVED FOR CROberto".
Jeszcze dodaj napis PRIVATE i przydało by się postawić ...
CROberto napisał(a): Danka jak widzę te argumenty ,które w rękach trzymasz ,to może w ogóle w tym roku do Chorwacji nie pojadę...
Aż strach by było na jakieś wycieczce niechcący przed tobą w kolejce po lody stanąć.....
CROberto napisał(a):Jak będziecie tam wielokrotnie w tym roku urzędować,i jakieś trunki w całości by wam nie weszły,to dobrze zakorkuj i w tej grocie dla mnie schowaj - wolę to niż tabliczkę....
Mikromir napisał(a):... A Tobie się kraje i morza nie pomyliły przypadkiem?...
CROberto napisał(a):gusia- to by mi się podobało,ale .....natakiegoalinklusiva mnieniestać
...
gusia-s napisał(a): jeszcze nie widziałam tego obyczaju w Cro ale zawsze ktoś robi ten pierwszy krok do ewolucji w inny wymiar plażingu więc ...
Po przemyślunku przyznaję, że się nieco rozpędziłam w mych zamysłach ... uznajmy, że propozycja nie padła i lećmy dalejMikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): jeszcze nie widziałam tego obyczaju w Cro ale zawsze ktoś robi ten pierwszy krok do ewolucji w inny wymiar plażingu więc ...
Może jednak nie byłaby to ewolucja w całkiem właściwym kierunku... Przemyśl to jeszcze, pliz...
Paniii, nie tanioo - prawie 190 kun za kilo bez drobnych
Żadne takieeee bądź spokojnaMikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): Im dalej idziemy tym więcej dziwnych ludzi, zmazanych na czarno
Czy tam rzeczywiście tak śmierdziało błotkiem, jak mówią?...
gusia-s napisał(a): Im dalej idziemy tym więcej dziwnych ludzi, zmazanych na czarno
CROberto napisał(a):gusia-s napisał(a): Im dalej idziemy tym więcej dziwnych ludzi, zmazanych na czarno
Chyba bym się nie zdecydował-jest ryzyko do obozu uchodźców trafić-na zdrowie by mi to raczej nie poszło...
CROberto napisał(a):gusia-s napisał(a): Im dalej idziemy tym więcej dziwnych ludzi, zmazanych na czarno
Chyba bym się nie zdecydował-jest ryzyko do obozu uchodźców trafić-na zdrowie by mi to raczej nie poszło...
Jak się oliwą od Danki wysmaruję to co innego...
Brawo Tytomekkulach napisał(a):CROberto napisał(a):gusia-s napisał(a): Im dalej idziemy tym więcej dziwnych ludzi, zmazanych na czarno
W życiu twardymczabyćniemientkim
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży