gusia-s napisał(a): Choć tych fajnych plaż kilka zaliczyliśmy to ta była naszą drugą topową plażą obok Złotej

BTW, o jakiej porze taka plażyczka ma szansę być jeszcze pusta?...
gusia-s napisał(a): Choć tych fajnych plaż kilka zaliczyliśmy to ta była naszą drugą topową plażą obok Złotej
Mikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): Choć tych fajnych plaż kilka zaliczyliśmy to ta była naszą drugą topową plażą obok Złotej
I w przeciwieństwie do Złotej, akurat na tę plażę mam szansę dotrzeć ze Starej Baški naszym niewielkim pontonem...
![]()
BTW, o jakiej porze taka plażyczka ma szansę być jeszcze pusta?...
gusia-s napisał(a):
Dzień 9 - 10.07.2016 niedziela
...Postanawiamy jeszcze kawałeczek podpłynąć w stronę Starej Baski aby zlustrować brzeg, może znajdziemy jeszcze jakieś ciekawe miejsce na następny raz![]()
Pojawia się ono już po chwiliTeż super ...
gusia-s napisał(a):
Dzień 10 - 11.07.2016 poniedziałek
... Kierunek na Starą Baske. Płyniemy, wypatrujemy i lipa… późna pora powoduje, że okoliczne zatoczki zajęte
.
...
gusia-s napisał(a): Słońce na nich operuje caluśki dzień więc trzeba próbować je zdobyć
To prawdaNefer napisał(a):Zachwycająca jest ta plaża, na której odpoczywaliście.
Z wielką przyjemnością się ogląda takie piękności - słońce, kamyczki, no i Jadran w pełnej krasie.
AniaJ. napisał(a):Kto by pomyślał, że Krk kryje takie cudeńka![]()
Cudnie![]()
Mikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): Słońce na nich operuje caluśki dzień więc trzeba próbować je zdobyć
Dzięki.To wszystko wygląda wprost fantastycznie. Widoki jak na Pagu, kamyczki jak na Hvarze.
![]()
Będę czatować.
Gdzieś Ty był jak Cię nie byłowoka napisał(a):..... zaległość nadrobiłem i ja.![]()
Gusia - bardzo ładnie relacjonujesz. Chwaliłem Pitera ( też relacjonował) ale Ty chyba bardziej szczegółowo. Fajnie.![]()
( idąc po azymucie zapewne ..."błotka" i jaskinia).
gusia-s napisał(a):To prawdaNefer napisał(a):Zachwycająca jest ta plaża, na której odpoczywaliście.
Z wielką przyjemnością się ogląda takie piękności - słońce, kamyczki, no i Jadran w pełnej krasie.
a z jaką przyjemnością się na niej wypoczywa
![]()
![]()
![]()
gusia-s napisał(a): Gdzieś Ty był jak Cię nie byłoPewnie w swojej tajemnej miejscówie na Krku
![]()
Nie ma co się ceregielićCROberto napisał(a):Jaksetakdedukuję,to.........wygląda mi na to ze wykończyliście konkurencję...![]()
CROberto napisał(a):... Zatoczka cudowna....![]()
Biedni ci urlopowicze,co tam będą w tym samym czasie co ja....jak w końcu zajadę Na Krk
![]()
gusia-s napisał(a):CROberto napisał(a):... Zatoczka cudowna....![]()
Biedni ci urlopowicze,co tam będą w tym samym czasie co ja....jak w końcu zajadę Na Krk
![]()
Uważaj abyś nie wszedł w kolizję terminową z Mikromir bo też się zasadza na tę zatoczkę
Powrót do Nasze relacje z podróży