Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przez 2 wiolonczele runął nasz plan i co z tego wynikło? Krk

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CROnikiCROpka
Cromaniak
Re: Przez 2 wiolonczele runął nasz plan i co z tego wynikło?

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 01.03.2017 20:54

Super wyprawa :)
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 01.03.2017 22:38

Owca rozłożyła mnie zupełnie :lol: Może zaufałaby Tobie bardziej gdybyś wołała... bee, a nie mee (czy się przesłyszałam?).Ale tembr głosu był imponujący :)
Świetna samotna wycieczka - takie lubię - czuć magię miejsca, gdy nikt nie pospiesza, czy nie strzela focha.
Jest pięknie tam :roll:
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 02.03.2017 08:53

Piękne widoki z tej górskiej wycieczki. :) No i czekam na dalsze górskie panoramy.
A 5 rano, to cóż wcześnie, zwłaszcza na urlopie - ale czegóż nie robi się dla gór :D .
Marko66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marko66 » 02.03.2017 10:22

Super realacja, cudowne widoki i zdjęcia piękne. Celowałem już kilka razy w KrK, ale zawsze trafiałem gdzie indziej: Istria, Pag. Murter ... w tym roku znowu Istria po drugiej stronie Cresu pokazanego na kilku zdjęciach. Myślę, że jednak Krk też kiedyś odwiedzę ..
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 02.03.2017 11:45

E no plażyczki całkiem całkiem,a już te widoki z gory no uhuhu 8O :papa:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 02.03.2017 11:50

Cudne te Twoje zdjęcia :)
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 02.03.2017 11:54

Też zawsze mam ochotę się wspinać na szczyty, ale "zandale" to mój główny obuw na wakacjach (chociaż od Hvaru żałuję braku Adasiów :evil: ), a chłop mnie jeszcze dodatkowo straszy jakimiś potworami typu węże i jaszczury rozmiarów warana, a ja się daję :roll: :roll:

Więc pooglądam sobie u Ciebie :oczko_usmiech: :papa:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 02.03.2017 13:29

słoma79 napisał(a):będą góry :oczko_usmiech: :hearts:
... nooo kiedyś będą ;)

CROnikiCROpka napisał(a):Super wyprawa :)
Też bardzo mi się podobała :)

Katerina napisał(a):Owca rozłożyła mnie zupełnie :lol: Może zaufałaby Tobie bardziej gdybyś wołała... bee, a nie mee...
Kurde faktycznie :mrgreen: a ja do niej po koziemu :mrgreen:

Katerina napisał(a):...Świetna samotna wycieczka - takie lubię - czuć magię miejsca, gdy nikt nie pospiesza, czy nie strzela focha.
Jest pięknie tam :roll:
I to wszystko dzięki super położeniu w jakim znajduje się kemping, wystarczy wyjść za bramę :)

Nefer napisał(a):Piękne widoki z tej górskiej wycieczki. :) No i czekam na dalsze górskie panoramy.
A 5 rano, to cóż wcześnie, zwłaszcza na urlopie - ale czegóż nie robi się dla gór :D .
Dodaj pół godziny na rozklejenie powiek i jakąś kawę ;) masakra... środek nocy.

Marko66 napisał(a):Super realacja, cudowne widoki i zdjęcia piękne. Celowałem już kilka razy w KrK, ale zawsze trafiałem gdzie indziej: Istria, Pag. Murter ... w tym roku znowu Istria po drugiej stronie Cresu pokazanego na kilku zdjęciach. Myślę, że jednak Krk też kiedyś odwiedzę ..
Życzę z całego serca :)
Odnośnie garbuska często pojawiającego się na moich zdjęciach, który nazywam Cresem - kolega zasiał we mnie wątpliwość, że to może być raczej najwyższy szczyt wyspy Losinj - Televrin, wystający zza wyspy Cres, która w tym miejscu jest raczej płaskawa. Ale mi się wydaje, że to jednak jest Cres a widoczny garbek to wzniesienie nad zachodnim brzegiem jeziora. Losinj byłby bardziej w kierunku na Rab.

CroAna napisał(a):E no plażyczki całkiem całkiem,a już te widoki z gory no uhuhu 8O :papa:
No włąsnie nie wiem ... czy fajnie jest dlatego, że są góry nad morzem, czy że morze jest u stóp gór :mrgreen:

beatabm napisał(a):Cudne te Twoje zdjęcia :)
Cudna to jest okolica bo zdjęcia to totalna amatorka, żadnych filtrów i innych bajerów, czasem nieostre czasem prześwietlone ale pozwalają na nowo przeżywać :) Mimo to dziękuję :)

tyniolek napisał(a):Też zawsze mam ochotę się wspinać na szczyty, ale "zandale" to mój główny obuw na wakacjach (chociaż od Hvaru żałuję braku Adasiów :evil: ), a chłop mnie jeszcze dodatkowo straszy jakimiś potworami typu węże i jaszczury rozmiarów warana, a ja się daję :roll: :roll:

Więc pooglądam sobie u Ciebie :oczko_usmiech: :papa:
Butów mam zawsze nadmiar ze sobą, od kilku par klapeczek, sandałków, przez adidaski i trapery, kończąc na butach do wody :D Tylko nie wiem po co? Zazwyczaj przydają się buty do wody, po kempingu jedne klapki piankowe, na wyjścia "w świat" ;) jedna para sandałek - czasem adidaski no i traperki jak przyjdzie iść w "poważne" góry :mrgreen:. Pozostałe 5 par sandałek czy klapków jeździ ot tak, jadąc z przyczepą nie bardzo się ograniczam w bagażu. Biorę wszystko co mi się zdaje, że może się przydać choć 1x :D
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 02.03.2017 15:13

gusia-s napisał(a): Pozostałe 5 par sandałek czy klapków jeździ ot tak, jadąc z przyczepą nie bardzo się ograniczam w bagażu. Biorę wszystko co mi się zdaje, że może się przydać choć 1x :D

To masz tak samo jak ja, choć my kombu jeździmy... ja zabieram wszystko co choćby POTENCJALNIE mogło by się przydać....
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 02.03.2017 15:15

piekara114 napisał(a):
gusia-s napisał(a): Pozostałe 5 par sandałek czy klapków jeździ ot tak, jadąc z przyczepą nie bardzo się ograniczam w bagażu. Biorę wszystko co mi się zdaje, że może się przydać choć 1x :D

To masz tak samo jak ja, choć my kombu jeździmy... ja zabieram wszystko co choćby POTENCJALNIE mogło by się przydać....

dołączam się:) połowa rzeczy wraca nie ruszona ale trzeba wozić koniecznie:)
21monika
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 21monika » 02.03.2017 17:00

gusia-s napisał(a):Już całkiem wieczorem Tom wprawia mnie w osłupienie 8O stwierdza, że jutro możemy ruszyć w góry na najwyższy szczyt Krku - Obzovo 8O :look: Nie wierzę :mrgreen: przecież jeszcze 2 dni temu, kiedy przechodziliśmy obok wejścia na szlak powiedział NO WAY :!: Przegrzał się czy co :?: :oczko_usmiech:

Bo z Tomami tak bywa. Muszą wszystko na spokojnie przetrawić. :D
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 02.03.2017 17:01

gusia-s napisał(a):Butów mam zawsze nadmiar ze sobą, od kilku par klapeczek, sandałków, przez adidaski i trapery, kończąc na butach do wody :D Tylko nie wiem po co? Zazwyczaj przydają się buty do wody, po kempingu jedne klapki piankowe, na wyjścia "w świat" ;) jedna para sandałek - czasem adidaski no i traperki jak przyjdzie iść w "poważne" góry :mrgreen:. Pozostałe 5 par sandałek czy klapków jeździ ot tak, jadąc z przyczepą nie bardzo się ograniczam w bagażu. Biorę wszystko co mi się zdaje, że może się przydać choć 1x :D

Ja w tym roku wzięłam 11 par butów :oczko_usmiech: Chodziłam w dwóch :roll: Do tej pory mi to narzeczony wypomina :mrgreen:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 02.03.2017 19:41

CROnikiCROpka napisał(a):
gusia-s napisał(a):Butów mam zawsze nadmiar ze sobą, od kilku par klapeczek, sandałków, przez adidaski i trapery, kończąc na butach do wody :D

Ja w tym roku wzięłam 11 par butów :oczko_usmiech:

Obrazek

Dziewczyny, zrobiłyście na mnie wrażenie. :mrgreen:
Mam pięcioosobową rodzinę - gdybym wzięła po tyle butów dla każdego, nie zmieściliby się do auta ich właściciele... :oczko_usmiech:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 02.03.2017 20:10

Mikromir napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):
gusia-s napisał(a):Butów mam zawsze nadmiar ze sobą, od kilku par klapeczek, sandałków, przez adidaski i trapery, kończąc na butach do wody :D

Ja w tym roku wzięłam 11 par butów :oczko_usmiech:

Obrazek

Dziewczyny, zrobiłyście na mnie wrażenie. :mrgreen:
Mam pięcioosobową rodzinę - gdybym wzięła po tyle butów dla każdego, nie zmieściliby się do auta ich właściciele... :oczko_usmiech:

W 2015r zostawiłam siedem par butów na jachcie i pojechałam do domu. Zapomniałam o nich :( :( Na szczęście nie tylko moje. AA i tak większość zabranych na drogę przywiozłam ze sobą. Nie pytajcie ile ich wzięłam, nie liczyłam :mrgreen:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 02.03.2017 20:24

Dołączam do klubu Podróżujących z Butami :oczko_usmiech: Też tak mam...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Przez 2 wiolonczele runął nasz plan i co z tego wynikło? Krk - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone