Niestety nic więcej Był to dość duży ponton a w nim z 12-14 osób. Przypłynęli od strony Punatu. Z Punat pływają też różne statki wycieczkowe ale z tego co wiem do brzegu Złotej plaży nie przybijają jedynie przepływają wzdłuż. Napiszę o nich przy okazji odcinka z PunatuMikromir napisał(a):Taxi z Punatu na Golden Beach to brzmi... interesująco dla kogoś bez kajaka.
Muszę zbadać temat - chyba, że coś więcej o tej możliwości wiesz?...
CROnikiCROpka napisał(a):Nie dziwię się, że tylu turystów jedzie na Krk. Plaże są obłędne. A już ta ostatnia, którą pokazałaś - cudo!
maslinka napisał(a):Po poprzednim odcinku myślałam, że już nie może być piękniej... A jednak może
Golden Beach - the best
gusia-s napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Nie dziwię się, że tylu turystów jedzie na Krk. Plaże są obłędne. A już ta ostatnia, którą pokazałaś - cudo!maslinka napisał(a):Po poprzednim odcinku myślałam, że już nie może być piękniej... A jednak może
Golden Beach - the best
Wiedziałam, że zrobię Wam dobrze taką plażyczką
Weź to pod uwagę jako plan B gdybyście nie znaleźli transportu ze SB. Odpada wtedy konieczność jazdy autem do Punatu, ale gdyby jednak trzeba było z Punat to mam tam namiar na parking za free, o którym jeszcze napiszęMikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): Był to dość duży ponton a w nim z 12-14 osób. Przypłynęli od strony Punatu.
Dzięki. Właśnie coś już znalazłam na fejsie i drążę...
Jeszcze parę uniesień przed namiCROnikiCROpka napisał(a):...Tak mi dobrze, tak mi rób
Wszystkich Nas interesuje to samo, kuny czy euro, z objazdem czy bez, darmowe parkowanieMikromir napisał(a):gusia-s napisał(a): gdyby jednak trzeba było z Punat to mam tam namiar na parking za free, o którym jeszcze napiszę
A Ty prorok czy co?... Właśnie miałam pytać o parking w Punacie za free.
gusia-s napisał(a): Ojojjj! 20 lat? podziwiam za przywiązanie Stacjonujesz zawsze w jednej miejscowości czy w różnych?
Mikromir napisał(a):Taxi z Punatu na Golden Beach to brzmi... interesująco dla kogoś bez kajaka.
Muszę zbadać temat - chyba, że coś więcej o tej możliwości wiesz?...
Za szybko szczególnie na wakacjachwoka napisał(a):... Szybko ten czas leci ...
To nierealne wybrać tę Naj z całej Cro ale na Krku Złota jest Złota czyli najwyższe pudłotyniolek napisał(a):Łooooo kochana, czyżbyś znalazła najpiękniejsza plażę Cro? Nazwa adekwatna.
Trochę jakby Lefka
Pasjaca jest jedną z moich Naj! ja chyba kocham takie kamieniołomy po prostuMagda O. napisał(a):Na Golden Beach trafiliśmy w 2010 roku płynąc fish piknikiem z Krku. Długo nie mogłam potem znaleźć tej plaży na mapie. Rzeczywiście, jedna z najładniejszych plaż. W tym roku być może porównam ją z Pasjaca.
To się porobiłoKaterina napisał(a): ... Przekleństwa cisną mi się na usta...bo superlatywne przymiotniki wydają się banalne (Boże, ja to mówię o pogardzanym dotąd Krk )
Widokowo obie piękne, do obu dojazd mostem, obie górzyste Inny kolor morza i rodzaj plaż. Nie... no to tak trzeba by było porównywać w równorzędnych aspektach ...Darkos napisał(a):-
A'propos:tyniolek napisał(a):Trochę jakby Lefka
Chciałoby Ci się autorko porównać w kilku zdaniach Krk z Lefkadą?
Powrót do Nasze relacje z podróży