alessandro1977 napisał(a):a czy się zgadzasz czy nie - to bez urazy ale w ogóle mnie nie obchodzi
a o czym mówisz ? jaka oafera ? kurcze ja jak zwykle nic nie wiem ........... [/quote]kiwigirl napisał(a):[quote="entradaale po tej ostatniej aferze to już nie wiem co o nich myśleć
marsylia napisał(a):alessandro1977 napisał(a):a czy się zgadzasz czy nie - to bez urazy ale w ogóle mnie nie obchodzi
Ale może obchodzi kogoś, kto będzie chciał kupić jakiś przewodnik, że jednak zdania na temat akurat tego są podzielone i zastanowi sie dwa razy, zanim wyda pieniądze.
Forum jest po to, żeby wyrażać swoje opinie, a jeżeli Ciebie to nie obchodzi, to nie reaguj na posty, szkoda zużywac klawiatury...
MWN napisał(a):https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=18417&postdays=0&postorder=asc&start=15
to moja kolekcja, od tego czasu kupiłem dokładną mapę Istrii oraz Kornatów i przewodnik NG.
Nie ma jednego idealnego przewodnika, raczej należałoby skompilować jeden ze wszystkich, każdy ma jakąś mocną stronę przynajmniej jedną; wystarczyłoby je wszystkie połączyć. Takie proste.....
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko