Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przewodnik MAKARSKA

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Angrekoo
Globtroter
Re: MAKARSKA - KOMPENDIUM WIEDZY (subiektywne ;-) )

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angrekoo » 12.05.2015 21:27

Ja również poproszę.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziekuję.
jaksiowo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaksiowo » 14.05.2015 17:35

i ja i ja. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziękuję :)
strzelec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) strzelec » 14.05.2015 17:52

Będę niezmiernie wdzięczna, jeżeli i ja otrzymam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję. Alicja
zuzaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuzaga » 21.05.2015 09:34

czy ja tez mogłabym dostac ten przewodnik na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pola84
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pola84 » 23.05.2015 08:23

Czy mogłabym poprosić o wysłanie przewodnika na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 26.05.2015 14:17

Janusz Bajcer napisał(a):Gosiu, Pawle - słuszne uwagi :idea:

Jest już wątek z prośbami o Przewodnik MAKARSKA

8O Siedem stron próśb - czy faktycznie ciekawy ten przewodnik :?:

W przewodniku zawarte są informacje o całej Chorwacji, a nie tylko o Makarskiej. Informacje na temat Makarskiej przedstawione zostały na stronach 47-48 (ogólne) i 77-112 (szczegółowe). Cały przewodnik ma 202 strony.
Według mnie przewodnik to zbiór informacji na temat Chorwacji wyszukanych w Internecie (czytałam w internecie niektóre artykuły zawarte w tym przewodniku), usystematyzowanych i zebranych w jedną całość, ze sporządzonym spisem treści. „katiekas” musiała włożyć dużo pracy w stworzenie tego przewodnika.
Przewodnik zawiera informacje na temat różnych regionów i miejscowości w Chorwacji a także zdjęcia, mapki dojazdu, trochę danych statystycznych, trochę informacji o kuchni chorwackiej, mini słowniczek i wiele innych informacji, cennych dla każdego turysty.
fador88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fador88 » 29.05.2015 18:53

Bardzo prosiłbym o przesłanie mi przewodnika przez kogokolwiek. Będę bardzo wdzięczny. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ryszard22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ryszard22 » 29.05.2015 19:05

Witajcie
Ja też poprosze, rano wyjeżdżamy, może jeszcze zdążę się zapoznać. :D :papa:
fador88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fador88 » 29.05.2015 19:21

Ryszard w którym kierunku ruszacie? JA też jutro wyjeżdżam ale wciąż się wacham gdzie... :)
vantage
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vantage » 30.05.2015 21:20

Ponieważ wyjazd do Makarskiej już za niecały miesiąc, to i ja poproszę o przewodnik na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dziekuje i pozdrawiam
vajpa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vajpa » 31.05.2015 08:44

Również po prosiłbym o przewodnik z uwagi że pierwszy raz wyjeżdżam do CRO. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
strzelec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) strzelec » 31.05.2015 09:31

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Kto pyta, nie błądzi, więc pytam- z tym przewodnikiem to prawda? Czy ktoś w ogóle takowy otrzymał po wysłaniu prośby w tym wątku? Przepraszam, jeżeli jestem jedyną osobą, którą pominięto. Nie jest moim zamiarem obrażanie kogokolwiek, ale jak na razie to widzę tylko powtarzające się prośby o nadesłanie i "zero" podziękowań za otrzymany przewodnik. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, "że za darmo to jedynie po gębie można dostać".
Pozdrawiam- Alicja
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 31.05.2015 16:10

strzelec napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Kto pyta, nie błądzi, więc pytam- z tym przewodnikiem to prawda? Czy ktoś w ogóle takowy otrzymał po wysłaniu prośby w tym wątku? Przepraszam, jeżeli jestem jedyną osobą, którą pominięto. Nie jest moim zamiarem obrażanie kogokolwiek, ale jak na razie to widzę tylko powtarzające się prośby o nadesłanie i "zero" podziękowań za otrzymany przewodnik. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, "że za darmo to jedynie po gębie można dostać".
Pozdrawiam- Alicja

Wysłałam ten przewodnik, do osób, które prośbę o przesłanie wstawiły w dniach 29 i 30 maja br., bo zauważyłam, podobnie jak TY, że ostatnio są same prośby o przewodnik, bez żadnego odzewu, więc nie wiem, czy "alycja", która go rozsyłała, nie ma jakiejś przerwy. Jeśli ktoś nie otrzymał przewodnika, to dajcie znać, wyślę na pewno.
strzelec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) strzelec » 31.05.2015 16:29

Nie wiem kto to jest "alycja". Ja mam na imię Alicja, prośbę wysyłałam na początku maja, więc chyba nie pomyliłam się, pisząc, że być może jestem jedyną osobą, którą pominięto. Ale co tam- potrafię sobie radzić i to, co mnie interesuje zapewne już znalazłam. Nie mniej jednak trochę przykro być pomijanym.
Pozdrawiam.
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 31.05.2015 16:41

strzelec napisał(a):Nie wiem kto to jest "alycja". Ja mam na imię Alicja, prośbę wysyłałam na początku maja, więc chyba nie pomyliłam się, pisząc, że być może jestem jedyną osobą, którą pominięto. Ale co tam- potrafię sobie radzić i to, co mnie interesuje zapewne już znalazłam. Nie mniej jednak trochę przykro być pomijanym.
Pozdrawiam.

"alycja" to nick cromaniaczki Alicji, a Twojej imienniczki, która rozsyłała ten przewodnik.
Przewodnik już do Ciebie wysłałam na podanego e-maila, o czy napisałam Ci na PW.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Przewodnik MAKARSKA - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone