W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ja planuje wyjazd 26.06.- 05.07. 2015. Czy wówczas będzie juz tak tłoczno jak wszyscy piszą? Czy mogłabym także prosić o przesłanie przewodnika : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
alycja napisał(a):gdyby ktoś potrzebował przewodnik mogę podesłać, proszę tylko o wiadomości priv
Witam! Alicjo jeśli mogłabym prosić o przewodnik na maila będę super wdzięczna. W tym roku mamy zamiar ze znajomymi się wybrać w połowie sierpnia do Makarskiej i przydałoby się dowiedzieć czegoś na temat tego miejsca. Z góry dziękuję i pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wybieramy się od 01.07-10.07.2015 w czwórkę, do Makarskiej.proszę o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję. Może macie jakieś informacje na temat apartamenu IVO ulica kralja petera kresimira IV 60/1?
alycja napisał(a):gdyby ktoś potrzebował przewodnik mogę podesłać, proszę tylko o wiadomości priv
Witam! Alycjo jeśli mogłabym prosić o przewodnik na maila będę super wdzięczna. W tym roku mamy zamiar ze znajomymi się wybrać w połowie maja do Makarskiej i przydałoby się dowiedzieć czegoś na temat tego miejsca. Z góry dziękujęmy i pozdrawiamy
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam, Czy ja mógłbym również zwrócić się z prośbą o wysłanie przewodnika adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dziękuje i pozdrawiam cieplutko
Witam, poproszę jeszcze raz o wysłanie mi w/w przewodnika, gdyż padł mi dysk komputera i straciłem niestety też i przewodnik. Pozdrawiam. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl