Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przewodnik MAKARSKA

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 08.07.2015 15:09

Pod podanym linkiem znajdziecie przewodnik do zassania ;)

http://tnij.org/coobah
zgulec
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgulec » 10.07.2015 13:29

Poprosiłbym też na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, chyba że to ten sam co wrzucił coobah.
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 10.07.2015 17:05

zgulec napisał(a):Poprosiłbym też na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, chyba że to ten sam co wrzucił coobah.

To ten sam przewodnik.
coobah wykonał dobrą robotę i dzięki mu za to, bo teraz każdy sam może sobie ściągnąć ten przewodnik.
nikusia1410
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikusia1410 » 21.07.2015 10:26

Witam,
czy też mogę otrzymać przewodnik?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam!
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 24.07.2015 09:37

nikusia1410 napisał(a):Witam,
czy też mogę otrzymać przewodnik?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam!

post1613089.html#p1613089
MaciejElwira
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaciejElwira » 27.07.2015 14:12

Witam,

czy też mogę prosić o przewodnik? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję.
natalkab10
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalkab10 » 07.08.2015 14:25

WItam czy mozna tez prosci na na maila:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
orson
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) orson » 07.08.2015 19:08

Przeca jest na samej górze na tej stronie link do zassania :)
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 07.08.2015 20:44

orson napisał(a):Przeca jest na samej górze na tej stronie link do zassania :)

To wkleję raz jeszcze, może będzie lepiej widoczny :)

PRZEWODNIK MAKARSKA DO POBRANIA
Edi1012
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edi1012 » 10.02.2016 09:09

Nie da sie teraz nie zauważyc :D Super ten przewodnik... pobrane...dzieki.
silvvia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 20.02.2016 23:38

Zerknęłam na ten przewodnik i czy wynika z tego,ze w sumie to w Makarskiej nic ciekawego nie ma :oczko_usmiech: ?
Moglabym poprosić Was o Konoby , do ktorych można się bez strachu o swój portfel i żolądek udac ??
silvvia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 25.02.2016 18:28

Czy moglibyście chociaz doradzic, czy w którymś miasteczku w makarskiej jest stare miato ? Nasłuchałam się,ze w makarskiej nie ma ładnych plaz , miasto jakies takie bez 'serca' moze któraś mieścina ma urokliwe miasteczko ? w Makarskiej ?
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 25.02.2016 20:19

silvvia napisał(a):Czy moglibyście chociaz doradzic, czy w którymś miasteczku w makarskiej jest stare miato ? Nasłuchałam się,ze w makarskiej nie ma ładnych plaz , miasto jakies takie bez 'serca' moze któraś mieścina ma urokliwe miasteczko ? w Makarskiej ?

Makarska to jest miasteczko. Może w Twoim pytaniu chodzi o miasteczka na Riwierze Makarskiej.
Co się tyczy samej Makarskiej, to faktycznie nie jest to miasteczko, w którym można zwiedzać zabytki. Jest to miasteczko dosyć młode, w porównaniu z innymi miastami w Chorwacji, takim jak Dubrownik, Split, Trogir czy Omiš, w których zabytków jest bez liku.
Ale jest tutaj wiele innych ciekawych miejsc do zwiedzania. Półwysep Sveti Petar, półwysep Osejava, góry Biokovo. Można też przejść się spacerkiem lub przejechać na rowerze do sąsiednich miasteczek: Tučepi, Krvavica, Bratuš, Promajna, Baška Voda i Brela. Do tych dwóch ostatnich, to już na nogach trochę daleko, ale jak się poświęci cały dzień, to na taką wycieczkę też można się wybrać. Wzdłuż morza wije się nadmorska promenada, więc wrażenia i widoki są wspaniałe.
Plaże w Makarskiej są super. Fajny drobny żwirek, więc woda dzięki temu jest krystalicznie czysta, a wystarczy na żwirku położyć ręcznik, aby na nim poleżeć. Plaż piaszczystych, takich jak nad Bałtykiem, w Chorwacji nie ma. Są takie, na których żwirek jest bardzo drobniutki i może trochę przypominać piasek, ale jest on szary i mnie się te plaże nie podobają.
Wstawiam mój filmik z Makarskiej, to zobacz na własne oczy jak tam jest i oceń, czy Ci się będzie tam podobało.
Mnie się tam podobało bardzo (byłam tam przez cały urlop w 2013 roku i 1 dzień na wycieczce w 2014 roku). W tym roku również się tak wybieram, bo muszę zdobyć góry :D . Na Sv.Jure nie będę wchodzić, ale kusi mnie wspinaczka na Vošac.

silvvia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 26.02.2016 20:31

dzieki :) Decyzja zapadła, Makarska :) w sumie będziemy autem , wszędzie można się przeciez dostać :)
mari18
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mari18 » 08.03.2016 17:18

Też bym poprosiła o przewodnik na e maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuje
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Przewodnik MAKARSKA - strona 25
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone