androkrates napisał(a):Witam. Będę wdzięczny za taki przewodnik. Za tydzień wyjeżdżamy do Tucepi. Pozdrawiam. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
arek93 napisał(a):Byłbym wdzięczny za przewodnik : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
schoko napisał(a):Również prosiłabym bardzo o przewodnik. z góry dziękuję:)) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jenifer84 napisał(a):Jeżeli można to ja też ładnie proszę o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jacencjusz napisał(a):Ja również bardzo poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jarku007 napisał(a):I ja dołączę się do prośby
Może jeszcze czegoś nie wiem ?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
janek14 napisał(a):Właśnie też wybieram się do tego cudownego miasta i bardzo byłbym wdzięczny za podesłanie przewodnika na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dominik_LCA napisał(a):Witam wszystkich. Pierwszy raz wybieram się w tamte rejony, także również poproszę o przewodnik.
E-mail - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Wysłany