Witam,
to ja również poproszę, bo wybieram się tam pierwszy raz 14 lipca
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Kocis napisał(a):Witam,
Prosiłbym o przesłanie przewodnika na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
To chyba będzie lepsza opcja niż 50 zakładek w przeglądarce
Z góry ogromne podziękowania
Pozdro
Zemczi napisał(a):Dobry wieczór, uprzejmie prosiłbym o przesłanie mi poradnika na mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - na pewno ułatwi mi to pobyt w Makarskiej, który ma dla mnie ogromne znaczenie! Miłego wieczoru
czapla napisał(a):byłbym wdzięczny jakby ktoś mi podesłał bo wybieram sie za miesiąc adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jinikao napisał(a):Także bym prosił:) byłem w Makarskiej ale chętnie z innej strony obraz zobaczę:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
monika.zielak napisał(a):Będę bardzo wdzięczna za przewodnik, który na pewno ułatwi nam zaplanowanie , zorganizowanie pobytu
pozdrawiam
z góry dziękuję
kudlaty86 napisał(a):Witam,
to ja również poproszę, bo wybieram się tam pierwszy raz 14 lipca
JaroDj napisał(a):Witam,
Jadę do Makarskiej pod koniec sierpnia już 2 raz w sumie, i chętnie bym poznał jakieś ciekawe miejsca które przeoczyłem. Był bym bardzo wdzięczny za podrzucenie przewodnika na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :):):)
monikas napisał(a):Witam1
10 jedziemy do DUCE, i ja poproszę o przewodnik na:monikas134@wp.pl
pozdrawiam
AgaCoC napisał(a):to i ja się przyłączę do próśb o przewodnik : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję i pozdrawiam
dhmegi napisał(a):Cathea napisał(a):Ja również poproszę, jeśli można Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pllary504 napisał(a):Ja również i z góry dziękuję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wysłany
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne