Aurel88 napisał(a):proszę o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dzięki
Poziomka24 napisał(a):Za kilka dni pierwszy raz lecimy do Chorwacji-mogłabym poprosić o przewodnik na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuje!
Jasiek82 napisał(a):Witam
Ja także bardzo proszę o przesłanie przewodnika adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry bardzo dziękuje
Paula30 napisał(a):Witam w sierpniu wybieramy sie do Makarskiej, jeżeli można to poproszę również o przesłanie przewodnika adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry bardzo dziękuję
daytona25 napisał(a):ja również poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ala_u napisał(a):ja również byłabym bardzo wdzięczna za ww. przewodnik po Makarskiej:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Jebiediasz napisał(a):Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie przewodnika na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl;) Na przełomie lipca i sierpnia wybieram się właśnie w to miejsce a do tego będzie to moja pierwsza wizyta w Chorwacji. Przyznaję się, że po kilkunastu str czytania komentarzy do różnych wątków o Makarskiej nieco mnie znużyło...Z góry dziękuję i pozdrawiam!
moniaaaap napisał(a):Hej Dobra Duszyczko jeżeli jest możliwość to chętnie też poproszę przewodnik po Makarskiej. Mam już tyle różnych zakładek pozapisywanych, że sama gubię się w tym wszystkim adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne