To jeszcze ja poproszę
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dhmegi napisał(a):alycja napisał(a):Uf Gosia dopiero tu zajrzałam myślałam, że tylko ja rozsyłam te przewodniki razem raźniej, a maili codziennie o przewodnik fulllll
To może przejmij teraz pałeczkę. Tylko oznaczaj posty osób, którym wysłałaś przewodnik, żebyśmy się nie dublowały.
alycja napisał(a):dhmegi napisał(a):alycja napisał(a):Uf Gosia dopiero tu zajrzałam myślałam, że tylko ja rozsyłam te przewodniki razem raźniej, a maili codziennie o przewodnik fulllll
To może przejmij teraz pałeczkę. Tylko oznaczaj posty osób, którym wysłałaś przewodnik, żebyśmy się nie dublowały.
ludzie wysyłają mi na maila i w priv prośby o przewodnik
dj389 napisał(a):Witam
poproszę również na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje!
tomassi07 napisał(a):Witam ,
Jeżeli można, to poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
evasko napisał(a):ja również wybieram się po raz pierwszy z 3 dzieci i jeśli to nie problem proszę o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję
pracus001 napisał(a):Witam
Zatem i ja miło poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
arturwaw napisał(a):To jeszcze ja poproszę
skrzys napisał(a):Ja również poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
blazag napisał(a):Poproszę również przewodnik - za 2 dni jadę i przydałby się.
z góry dziękuję.
Pzdr
troopers napisał(a):z racji tego, że to nasz pierwszy raz właśnie w okolice Makarskiej bardzo proszę o poradnik
dziękuje
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne