Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przewodnik MAKARSKA

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 05.06.2015 18:47

Garo&Justa napisał(a):Dołączam do poprzednich próśb. Jeżeli to możliwe to proszę o wysłanie na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam

Witaj "Garo&Justa". Wracają mi wysyłane do Ciebie e-maile z przewodnikiem. Sprawdź proszę swoją pocztę, może jest przepełniona i daj znać albo podaj inny adres e-mail.
Pozdrawiam, Gosia
szerman
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szerman » 05.06.2015 19:03

Witam,
czy mógłbym również prosić o przesłanie przewodnika na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Dziękuje.
iriska
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iriska » 05.06.2015 19:40

Witam :D bardzo proszę o przesłanie mi przewodnika, zawsze warto wiedzieć więcej :mrgreen: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam :papa:
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 05.06.2015 20:21

szerman napisał(a):Witam,
czy mógłbym również prosić o przesłanie przewodnika na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Dziękuje.

iriska napisał(a):Witam :D bardzo proszę o przesłanie mi przewodnika, zawsze warto wiedzieć więcej :mrgreen: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam :papa:

Przewodnik wysłany.
Pozdrawiam, Gosia
bojka_rsl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bojka_rsl » 06.06.2015 19:09

witam,
mogę prosić o przesłanie przewodnika :)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dzięki i pozdrawiam
Arekturbo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arekturbo » 06.06.2015 20:43

Ja też prosze o przesłąnie
kobr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobr » 06.06.2015 21:13

Poproszę o przewodnik:)i bardzo dziękuję:)życzę udanych wakacji 2015
pozdr.
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 06.06.2015 21:29

bojka_rsl napisał(a):witam,
mogę prosić o przesłanie przewodnika :)
dzięki i pozdrawiam

Arekturbo napisał(a):Ja też prosze o przesłąnie

kobr napisał(a):Poproszę o przewodnik:)i bardzo dziękuję:)życzę udanych wakacji 2015
pozdr.

Wysłałam,
pozdrawiam
andzia**
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andzia** » 07.06.2015 20:21

Witam. W tym roku wreszcie jadę do Chorwacji (pierwszy raz) i bardzo przydały mi się taki przewodnik. Czy ja też mogę prosić??? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
vibeke
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) vibeke » 08.06.2015 09:01

Czy i ja również mogę prosić o przesłanie przewodnika na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry bardzo dziękuje :)
beny1974
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) beny1974 » 08.06.2015 09:08

Witam. To jeśli można i ja poproszę przewodnik - za miesiąc juz w Makarskiej będę:)) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aniutka.n
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniutka.n » 08.06.2015 11:24

ja się również dołączam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 08.06.2015 11:32

andzia** napisał(a):Witam. W tym roku wreszcie jadę do Chorwacji (pierwszy raz) i bardzo przydały mi się taki przewodnik. Czy ja też mogę prosić??? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

vibeke napisał(a):Czy i ja również mogę prosić o przesłanie przewodnika na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry bardzo dziękuje :)

beny1974 napisał(a):Witam. To jeśli można i ja poproszę przewodnik - za miesiąc juz w Makarskiej będę:)) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

aniutka.n napisał(a):ja się również dołączam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Przewodnik wysłany
Pozdrawiam, Gosia
kasik:)
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasik:) » 08.06.2015 11:40

Witam Gosiu :)

Czy i ja mogłabym prosić o przewodnik? (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Z góry dziękuję! :)
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 08.06.2015 14:22

kasik:) napisał(a):Witam Gosiu :)

Czy i ja mogłabym prosić o przewodnik? (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Z góry dziękuję! :)

Wysłany.
Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Przewodnik MAKARSKA - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone