Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przewodnik MAKARSKA

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 04.06.2015 19:57

karolina1118 napisał(a):Jeżeli można, to i ja też poproszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję :)

Przewodnik wysłany.
Pozdrawiam, Gosia
jacekvi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacekvi » 04.06.2015 19:58

dhmegi napisał(a):
jacekvi napisał(a):również bym prosił, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Prosisz i masz.
Poszło.
Pozdrawiam, Gosia

piękne dzięki :P
darkeldo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darkeldo » 04.06.2015 20:00

Cześć.
Jeśli to nie problem to również poproszę na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Serdecznie dzięki! :)
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 04.06.2015 20:04

darkeldo napisał(a):Cześć.
Jeśli to nie problem to również poproszę na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Przewodnik wysłany.
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 04.06.2015 20:08

Żeby była jasność, to podziękowania za przewodnik należą się katiekas, która go opracowała i udostępniła cromaniakom. Ja tylko go rozsyłam, bo autorka od jakiegoś czasu nie zagląda na forum.
Radi66
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radi66 » 04.06.2015 20:19

dhmegi napisał(a):Żeby była jasność, to podziękowania za przewodnik należą się katiekas, która go opracowała i udostępniła cromaniakom. Ja tylko go rozsyłam, bo autorka od jakiegoś czasu nie zagląda na forum.

Jeżeli można, to i ja też poproszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję i pozdrawiam.
Radek
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 04.06.2015 20:33

Radi66 napisał(a):
dhmegi napisał(a):Żeby była jasność, to podziękowania za przewodnik należą się katiekas, która go opracowała i udostępniła cromaniakom. Ja tylko go rozsyłam, bo autorka od jakiegoś czasu nie zagląda na forum.

Jeżeli można, to i ja też poproszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję i pozdrawiam.
Radek

Przewodnik wysłany.
Ależ popularny stał się ten przewodnik.
Mirizag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mirizag » 04.06.2015 21:26

Witam. Czy mogę też prosić o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam.
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 05.06.2015 08:34

Mirizag napisał(a):Witam. Czy mogę też prosić o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam.

Przewodnik wysłany. :D
MarcinG09
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarcinG09 » 05.06.2015 09:47

Witam. Czy mogę też prosić o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam. :D
ufon73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufon73 » 05.06.2015 14:41

Jeśli można to też poproszę przewodnik :)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marcello74
Autostopowicz
Re: MAKARSKA - KOMPENDIUM WIEDZY (subiektywne ;-) )

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcello74 » 05.06.2015 15:25

midian napisał(a):Witam serdecznie, czy mogłabym prosić o przesłanie przewodnika na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Nie wiem czemu ale nie umiem napisać na priv. Z góry dziękuję :)

Czy mógłbym prosić o przesłanie przewodnika na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
marcello74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcello74 » 05.06.2015 15:46

darkeldo napisał(a):Cześć.

Proszę o przesłanie przewodnika z góry dziękuję i pozdrawiam.
Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D
aniapz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapz » 05.06.2015 16:02

Jeśli można ją również bardzo proszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 05.06.2015 18:29

MarcinG09 napisał(a):Witam. Czy mogę też prosić o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam. :D

ufon73 napisał(a):Jeśli można to też poproszę przewodnik :)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

marcello74 napisał(a):Czy mógłbym prosić o przesłanie przewodnika na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.

aniapz napisał(a):Jeśli można ją również bardzo proszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam

Wysłałam
Pozdrawiam, Gosia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Przewodnik MAKARSKA - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone