karolina1118 napisał(a):Jeżeli można, to i ja też poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję
Przewodnik wysłany.
Pozdrawiam, Gosia
dhmegi napisał(a):Żeby była jasność, to podziękowania za przewodnik należą się katiekas, która go opracowała i udostępniła cromaniakom. Ja tylko go rozsyłam, bo autorka od jakiegoś czasu nie zagląda na forum.
Radi66 napisał(a):dhmegi napisał(a):Żeby była jasność, to podziękowania za przewodnik należą się katiekas, która go opracowała i udostępniła cromaniakom. Ja tylko go rozsyłam, bo autorka od jakiegoś czasu nie zagląda na forum.
Jeżeli można, to i ja też poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję i pozdrawiam.
Radek
midian napisał(a):Witam serdecznie, czy mogłabym prosić o przesłanie przewodnika na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Nie wiem czemu ale nie umiem napisać na priv. Z góry dziękuję
darkeldo napisał(a):Cześć.
Jeśli to nie problem to również poproszę na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Serdecznie dzięki!
MarcinG09 napisał(a):Witam. Czy mogę też prosić o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam.
ufon73 napisał(a):Jeśli można to też poproszę przewodnik
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marcello74 napisał(a):Czy mógłbym prosić o przesłanie przewodnika na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
aniapz napisał(a):Jeśli można ją również bardzo proszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne