darekvideo napisał(a):Wprawdzie byłem w tej miejscowości parę razy, ale zawsze przejazdem. Poproszę o przewodnik na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
W lipcu na kolejnym pobycie w Cro uzupełnię braki.
Dziękuję i Pozdrawiam.
zuczek24 napisał(a):Ja rowniez poprosze! Z góry dziękuję!!! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dbmat napisał(a):jeżeli jest możliwość poproszę o przewodnik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . z góry dziękuję!
bouli1978 napisał(a):Dzień dobry, czy ja również mogłbym prosić: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bardzo dziękuję
grzegorz158 napisał(a):Witam, ja również poproszę: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję
Katiej23 napisał(a):Ja także poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
achim napisał(a):Ja, również poproszę. Dziękuję i pozdrawiam. joachimrygol@op.pl
krzychoo90 napisał(a):również poproszę, wybieram się w sierpniu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zuzaga napisał(a):czy ja tez mogłabym dostac ten przewodnik na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tynia78 napisał(a):Ja również bardzo proszę o przewodnik. Z góry dziękuję:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tolek81 napisał(a):poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dragon000 napisał(a):Jeśli jest jeszcze możliwość przesłania to uprzejmie poproszę na maila:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
lesko77 napisał(a):Witam
Jeśli i ja mogę się załapać to poproszę na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
fumarek napisał(a):wyjeżdżamy do makarskiej 6-7.06.2015 bardzo by mi się przydał taki przewodnik. Z góry dziękuję. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mariusz_1974 napisał(a):Witam
Wyjeżdżam na Makarską Rivierę w lipcu. Poproszę o wysłanie przewodnika na : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję
kirab napisał(a):Podobnie jak poprzednicy bardzo prosze o przewodnik. Dzięki z góry! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Garo&Justa napisał(a):Dołączam do poprzednich próśb. Jeżeli to możliwe to proszę o wysłanie na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne