Torac napisał(a):Pomasownie stopy Grzegorza z Ninu w Splicie też ponoć przynosi szczęście
Grześ
jorgus111 napisał(a):pasażer napisał(a):Torac napisał(a):Pomasownie stopy Grzegorza z Ninu w Splicie też ponoć przynosi szczęście
Ja pomasowałem pierś kobiety W Makarskiej jest pomnik turystów. Wie ktoś co mnie teraz czeka?
Tego nie wiesz zaczną Ci piersi rosnąć
mkm napisał(a):Torac napisał(a):Jest jeszcze jakiś zabobon dotyczący Crvenego jeziora w Imotskie. Ale nie pamiętam co się wydarzy jak kamieniem dorzuci się do lustra wody!
Ps. Problemem jest brak kamieni w pobliżu jeziora.
Nic się nie wydarzy , bo nikt nie dorzuci
Torac napisał(a):mkm napisał(a):Torac napisał(a):Jest jeszcze jakiś zabobon dotyczący Crvenego jeziora w Imotskie. Ale nie pamiętam co się wydarzy jak kamieniem dorzuci się do lustra wody!
Ps. Problemem jest brak kamieni w pobliżu jeziora.
Nic się nie wydarzy , bo nikt nie dorzuci
Stawiam na Anitę Włodarczyk - rzuci i wymarzy sobie nowy medal
mkm napisał(a):Mój rekord rzutem kamieniem wynosi 95 m ...
Interseal napisał(a):mkm napisał(a):Mój rekord rzutem kamieniem wynosi 95 m ...
W poziomie czy z górki...?
Pozdrawiam.
AndrzejJ. napisał(a):mkm niewiele wychodzi z domu i po za Chorwacją nigdzie nie był rzuca kamieniami po ogródku i potem krzyczy 95 m ....100m ....1000m
ale jest naszym patriotą bo wieczorami pije wino chorwackie nie jak jacky6 bułgarskie chorwackie mniej mętne jest to i mniejszy bełkot
mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):mkm niewiele wychodzi z domu i po za Chorwacją nigdzie nie był rzuca kamieniami po ogródku i potem krzyczy 95 m ....100m ....1000m
ale jest naszym patriotą bo wieczorami pije wino chorwackie nie jak jacky6 bułgarskie chorwackie mniej mętne jest to i mniejszy bełkot
Pie.....sz... Jak zwykle zresztą
AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):mkm niewiele wychodzi z domu i po za Chorwacją nigdzie nie był rzuca kamieniami po ogródku i potem krzyczy 95 m ....100m ....1000m
taaa ... byłeś może nad jeziorem rybnickiem i o zgrozo też pieściłeś całą stopę
Torac napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):mkm niewiele wychodzi z domu i po za Chorwacją nigdzie nie był rzuca kamieniami po ogródku i potem krzyczy 95 m ....100m ....1000m
taaa ... byłeś może nad jeziorem rybnickiem i o zgrozo też pieściłeś całą stopę
Nie ma jeziora rybnickiego