Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przeprowadzka do Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 11.04.2021 11:14

WojtekKRK, pomimo braków w interpunkcji (przecinki znacznie poprawiły czytelność wypowiedzi) rozumiem.
Uważam jednak, że jeśli stawia się jakąś tezę warto pokazać jakiś dowód, dowodzik, no chociaż malutki obrazek z własnej twórczości.
Wszak mówisz, że robisz to lepiej.
Daj nam ocenić. :papa:
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 11.04.2021 12:02

WojtekKRK napisał(a):...
Ale co ma piernik do wiatraka ... Ja nie rozumiem jak można się rozpływać nad zdjęciem ronda , w Cro nie trzeba być wybitnym fotografem żeby zrobić zdjęcie tyłu WOW , ja bym proponował nie przesadzać ;)

Zauważyłeś na tym zdjęciu tylko rondo 8O Użyj myszki, porozglądaj się. Jest tam dużo więcej smaczków i informacji.
Dla mnie zdjęcie super. Dostrzegłem Stary Pag i nawet drogę z cmentarza prowadzącą na wzgórze.
Masz cały Pag jak dłoni, a Ty patrzysz tylko pod nogi na rondo :roll:
WojtekKRK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekKRK » 11.04.2021 14:10

krutom napisał(a):WojtekKRK, pomimo braków w interpunkcji (przecinki znacznie poprawiły czytelność wypowiedzi) rozumiem.
Uważam jednak, że jeśli stawia się jakąś tezę warto pokazać jakiś dowód, dowodzik, no chociaż malutki obrazek z własnej twórczości.

Czyli nic nie rozumiesz a przecinków jest wystarczająco ale Ty z tych co muszą się doczepić ehhh

Na innym forum było na ten temat że są zdjęcia gdzie ktoś sfotografuje kawałek ścieżki i wielu pieje z zachwytu , wielu się z tego podśmiechiwało ... jeden z nich pewien Pan dodał zdjęcie lasku no i zapiała z zachwytu pewna grupa ... Wtedy autor napisał to u mnie koło domu w Bochni . Teraz mam nadzieje jest zrozumiałe ;))))
croner
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croner » 11.04.2021 15:42

WojtekKRK napisał(a):
krutom napisał(a):WojtekKRK, pomimo braków w interpunkcji (przecinki znacznie poprawiły czytelność wypowiedzi) rozumiem.

Czyli nic nie rozumiesz a przecinków jest wystarczająco ale Ty z tych co muszą się doczepić ehhh

WojtekKRK to Ty cały czas nie chcesz zrozumieć jednego i w innych wątkach robisz to samo. Może poniższa grafika Cię oświeci. Jak to nie pomoże, to nic nie pomoże...

1.jpg

(zdjęcie zapożyczone z innego forum, źródło na dole zdjęcia)
Ostatnio edytowano 11.04.2021 15:46 przez croner, łącznie edytowano 1 raz
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 11.04.2021 15:44

Jak to mówią - ryba piła, to ją sushi. :wink:
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 11.04.2021 16:02

WojtekKRK napisał(a):Wtedy autor napisał to u mnie koło domu w Bochni . Teraz mam nadzieje jest zrozumiałe
A to się czyta/rozumie tak:

Jakiś autor koło Twojego (WojtkaKRK) domu w Bochni napisał:
"Teraz mam nadzieje jest zrozumiałe"
croner
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croner » 11.04.2021 16:54

WojtekKRK napisał(a):
majeczka napisał(a):
namo napisał(a):Budowa nowego ronda w Pagu z drona

rondo.jpg

...świetne ujęcie i niesamowity widok.

Realy ? ;) Zachwyt nad rondem mhmm

Żeby sprawiedliwości stało się zadość... Tak mi przyszło do głowy (i to by poniekąd usprawiedliwiało WojtkaKRK), być może On nie wie o tym, że to zdjęcie, które jest zamieszczone w poście namo, to nie jest wersja ostateczna?
Może nie każdy się orientuje, że jest to link i tak trzeba to traktować, gdzie dopiero po kliknięciu ukazuje się pełnia panoramy?
Bo gdyby tak było, to rzeczywiście sama "zajawka" mogła nie zachwycić.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 11.04.2021 17:00

croner napisał(a):
WojtekKRK napisał(a):
majeczka napisał(a):
namo napisał(a):Budowa nowego ronda w Pagu z drona

rondo.jpg

...świetne ujęcie i niesamowity widok.

Realy ? ;) Zachwyt nad rondem mhmm

Żeby sprawiedliwości stało się zadość... Tak mi przyszło do głowy (i to by poniekąd usprawiedliwiało WojtkaKRK), być może On nie wie o tym, że to zdjęcie, które jest zamieszczone w poście namo, to nie jest wersja ostateczna?
Może nie każdy się orientuje, że jest to link i tak trzeba to traktować, gdzie dopiero po kliknięciu ukazuje się pełnia panoramy?
Bo gdyby tak było, to rzeczywiście sama "zajawka" mogła nie zachwycić.

Genialne :lool: :lool: :lool: Jeżeli to prawda, to chłop ma wybaczone :oczko_usmiech:
WojtekKRK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekKRK » 11.04.2021 17:29

To jest wątek gramatyka jednak , trzeba zmienić tytul na "Przecinki" a do mojej opowieści która miała wyjaśnić sprawę nie odniesiono się w żaden sposób aha .... Nie będę drugi raz opowiadał ale tam było o Bochni ;)

Tytuł zdjęcia brzmi "Rondo" a panoramę widziałem nadal podtrzymuje swoje zdanie , natomiast jak widzę trzeba trzymać się tylko jednej wersji , jedynej prawdziwej ostatecznej ...
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 11.04.2021 23:16

Zago napisał(a):Ja tam trochę zazdroszczę Namo. A z kim On tam piję, śpi czy co kolwiek dorosły jest niech robi co chce. Na YT opowiada, filmiki wrzuca fajnie, popatrzeć jak się siedzi w PL jak jest teraz w CRO fajnie. Moim zdaniem atak na Niego to tylko zazdrość.

...ja również zazdroszczę. Bardzo chętnie zamieniłabym się rolą. Ale, cóż nie każdemu dane. Uwielbiam Cro, z uwagi na słońce, wodę, etc..., ale obecnie zastanawiam się nad hiszpańskim akcentem.

Nie mniej jednak, każdy odcinek oglądam z entuzjazmem i wielkim zaciekawieniem, Namo serdecznie pozdrawiam :papa:
Ostatnio edytowano 11.04.2021 23:20 przez majeczka, łącznie edytowano 1 raz
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 11.04.2021 23:20

cropag napisał(a):
Kurde, znów kilku przecinków, kropek i dwukropka brakuje. Dobrze myślisz, ale nie pisz już nic na forum :(

Zrobiłem mu trochę na zapas (................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,::::::::::::).
Tylko dobrze by było, żeby od razu wszystkiego nie roztrwonił. :papa:
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 12.04.2021 09:54

Widzę, że sezon zbliża się WIELKIMI krokami :)
Proszę o ochłonięcie bo słabo się przegląda forum jak się natrafia na takie kłótnie.

PS. zdjęcie "Rondo" fenomenalne.
WojtekKRK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekKRK » 15.04.2021 23:31

cropag napisał(a):
WojtekKRK napisał(a):To jest wątek gramatyka jednak , trzeba zmienić tytul na "Przecinki" a do mojej opowieści która miała wyjaśnić sprawę nie odniesiono się w żaden sposób aha .... Nie będę drugi raz opowiadał ale tam było o Bochni ;)

Tytuł zdjęcia brzmi "Rondo" a panoramę widziałem nadal podtrzymuje swoje zdanie , natomiast jak widzę trzeba trzymać się tylko jednej wersji , jedynej prawdziwej ostatecznej ...

Kurde, znów kilku przecinków, kropek i dwukropka brakuje. Dobrze myślisz, ale nie pisz już nic na forum :(

Ale mnie rozbawileś , prawie do łez ... ;) Dziękuję !

Beton to beton jednak ...

Radzę też wyjść nieco dalej niż koniec swego nosa i przeczytać co to dysortografia i na przyszłość brać to pod uwagę , kiedy na swój sobie jedynie znany sposób będzie się człowiek starał dowartościować kosztem innego człowieka ... Bo jak wiadomo Pan jest bez wad ;)
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 16.04.2021 00:26

Jak dobrze, że ktoś wymyślił Świętego Graala zwanego dysortografią. :wink:
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 16.04.2021 00:34

Bravik napisał(a):Jak dobrze, że ktoś wymyślił Świętego Graala zwanego dysortografią. :wink:

Ale sporo tu userów pamiętających edukację w PRL.
O takich wtedy trochę inaczej się mówiło ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Przeprowadzka do Chorwacji - strona 57
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies