Uważam jednak, że jeśli stawia się jakąś tezę warto pokazać jakiś dowód, dowodzik, no chociaż malutki obrazek z własnej twórczości.
Wszak mówisz, że robisz to lepiej.
Daj nam ocenić.

WojtekKRK napisał(a):...
Ale co ma piernik do wiatraka ... Ja nie rozumiem jak można się rozpływać nad zdjęciem ronda , w Cro nie trzeba być wybitnym fotografem żeby zrobić zdjęcie tyłu WOW , ja bym proponował nie przesadzać
krutom napisał(a):WojtekKRK, pomimo braków w interpunkcji (przecinki znacznie poprawiły czytelność wypowiedzi) rozumiem.
Uważam jednak, że jeśli stawia się jakąś tezę warto pokazać jakiś dowód, dowodzik, no chociaż malutki obrazek z własnej twórczości.
Daj nam ocenić.
WojtekKRK napisał(a):krutom napisał(a):WojtekKRK, pomimo braków w interpunkcji (przecinki znacznie poprawiły czytelność wypowiedzi) rozumiem.
Daj nam ocenić.
Czyli nic nie rozumiesz a przecinków jest wystarczająco ale Ty z tych co muszą się doczepić ehhh
croner napisał(a):
Żeby sprawiedliwości stało się zadość... Tak mi przyszło do głowy (i to by poniekąd usprawiedliwiało WojtkaKRK), być może On nie wie o tym, że to zdjęcie, które jest zamieszczone w poście namo, to nie jest wersja ostateczna?
Może nie każdy się orientuje, że jest to link i tak trzeba to traktować, gdzie dopiero po kliknięciu ukazuje się pełnia panoramy?
Bo gdyby tak było, to rzeczywiście sama "zajawka" mogła nie zachwycić.
Zago napisał(a):Ja tam trochę zazdroszczę Namo. A z kim On tam piję, śpi czy co kolwiek dorosły jest niech robi co chce. Na YT opowiada, filmiki wrzuca fajnie, popatrzeć jak się siedzi w PL jak jest teraz w CRO fajnie. Moim zdaniem atak na Niego to tylko zazdrość.
cropag napisał(a):
Kurde, znów kilku przecinków, kropek i dwukropka brakuje. Dobrze myślisz, ale nie pisz już nic na forum
cropag napisał(a):WojtekKRK napisał(a):To jest wątek gramatyka jednak , trzeba zmienić tytul na "Przecinki" a do mojej opowieści która miała wyjaśnić sprawę nie odniesiono się w żaden sposób aha .... Nie będę drugi raz opowiadał ale tam było o Bochni
Tytuł zdjęcia brzmi "Rondo" a panoramę widziałem nadal podtrzymuje swoje zdanie , natomiast jak widzę trzeba trzymać się tylko jednej wersji , jedynej prawdziwej ostatecznej ...
Kurde, znów kilku przecinków, kropek i dwukropka brakuje. Dobrze myślisz, ale nie pisz już nic na forum