napisał(a) croner » 10.04.2021 15:12
Anakin, w wątku o Pagu, który posprzątałeś, prosiłeś: "A gdybyś był tak uprzejmy to wskaż miejsce, w którym sviva obraził namo."
Nie zdążyłem tam odpowiedzieć, więc myślę, że tu jest najbardziej odpowiednie miejsce...
Mam ogromna prośbę. Jeśli możesz, to oceń pod kątem regulaminu (tu podeprę się cytatami):
Niedopuszczalne jest prezentowanie własnych poglądów politycznych,
religijnych i światopoglądowych (....), jak też
krytykowanie w jakiejkolwiek formie poglądów czy postaw innych osób.
Wyłącznie właściciel forum, administratorzy i moderatorzy mają prawo decydowania o tym, czy i w jakim stopniu dana wypowiedź narusza regulamin.
Generalnie chodzi o całą treść z 06.02.2021 i częściowo następne (oczywiście w tym wątku). Raczej to nie miejsce na takie treści i nie powinno tego tu być.
A wzmianka m.in. o żonie, księdzu i polewaniu może nie tylko obrażać adresata, ale innych userów (może jakiegoś księdza? może gorliwego wyznawcę?). Dziś już na chłodno może ocenisz to inaczej...
Myślę, że wszystkim, którzy drążą ten temat chodzi właśnie o to. Tylko tyle...
sviva napisał(a): 06.02.2021 18:30
Dom wystawia komornik na licytacje. 3 miesiące później pojawia się pierwszy filmik o spontanicznym, upragnionym wyjeździe do Chorwacji. Dodatkowo podbija zainteresowanie wyzywając żonę od najgorszych. Po chwili dowiadujemy się, że chłop prowadzi biznes na YouTubie streamujac w dziwnym stanie przed kamerą. Za chwilę pojawia się jego strona www z płatnymi ogłoszeniami w Chorwacji. Wszystko układa się w całość. Głupio mi, że sam oglądałem na początku i komentowałem jego filmiki tu na forum. Co tu jeszcze potrzeba ułożyć w całość? Cały ten temat powinien iść w kosmos. A on teraz gwiazdę w TVN-ie udaje. Ale spokojnie - skontaktowałem się z redaktorem. Był w ciezkim szoku jak mu pokazałem co i jak i obiecał, że się tym zajmie
sviva » 09.02.2021 22:39
Komornik zły bo ciągał po sądach.
Bank zły bo kredyt wciskał.
Orange złe bo na siłę internet wcisnęli.
Wierzyciele źli bo o pieniądze się upominają.
Państwo złe bo 500+ zabrali.
Żona zła bo polewać nie chciała.
Dobrze, że ksiądz na Pagu dobry to ma się chłopina z kim napić.
Dajcie już mu spokój. Wywalcie ten temat w kosmos razem z autorem z tego forum i zdrowiej będzie.
Ps.
Ja na miejscu
svivy po takiej akcji, w życiu już nie wszedł bym na taki wątek. Nie mówiąc już o śledzeniu...
Zastanawia mnie więc, co trzeba mieć w głowie, by po napisaniu tego wszystkiego o Mikołaju napisać tak:
sviva » 12.02.2021 00:17sviva napisał(a):A macie więcej tych zdjęć? Z miłą chęcią pooglądam. Zwłaszcza te zrobione dronem