Uuuu, ależ tu się porobiło
Nie sposób nie odnieść wrażenia, że maść na bóle pewnej części ciała by tu mogła dużo pomóc :/
sviva napisał(a):
Chodziło mi o to, że nie nam oceniać faceta bo to nie forum o moralności i etyczności. Może być pijak, złodziej, menda a o Chorwacji pisać - mówić tak, że niejeden będzie chciał słuchać, i co wtedy? Zbanować? Wywalić?
Dlatego nie musimy go szanować ale wypadało by szanować chłopa robotę i to ją ewentualnie konstruktywnie krytykować.
elka21 napisał(a):sviva napisał(a):
Chodziło mi o to, że nie nam oceniać faceta bo to nie forum o moralności i etyczności. Może być pijak, złodziej, menda a o Chorwacji pisać - mówić tak, że niejeden będzie chciał słuchać, i co wtedy? Zbanować? Wywalić?
Dlatego nie musimy go szanować ale wypadało by szanować chłopa robotę i to ją ewentualnie konstruktywnie krytykować.
boboo napisał(a):No to przyjmij jeszcze jedną naukę:sviva napisał(a):Człowiek uczy się całe życie"Belka i słomka" - to motto tej nauki.sviva napisał(a):Ja mandat przywiozłem (...)
Najpierw sam bądź w całkowitym porządku, a dopiero potem zwracaj uwagę na innych.
anakin napisał(a):namo napisał(a): dzieci zabezpieczone finansowo więc można jechać.
Dzieci też mają takie zdanie?
Będę pewnie w zdecydowanej mniejszosci, ale ja Ci kibicował nie będę.
I mam nadzieję, że się na tym Pagu nie spotkamy nigdy.
Dyskutować na ten temat nie zamierzam, bo to Twoje życie.
Wyraziłem jedynie swoje zdanie.
sviva napisał(a):Komornik zły bo ciągał po sądach.
Bank zły bo kredyt wciskał.
Orange złe bo na siłę internet wcisnęli.
Wierzyciele źli bo o pieniądze się upominają.
Państwo złe bo 500+ zabrali.
Żona zła bo polewać nie chciała.
Dobrze, że ksiądz na Pagu dobry to ma się chłopina z kim napić.
Dajcie już mu spokój. Wywalcie ten temat w kosmos razem z autorem z tego forum i zdrowiej będzie.
piekara114 napisał(a):,,,,,,,,,,,,
przestałam całkowicie zaglądać w posty N. Filmików nie oglądałam (oprócz 2 czy 3 pierwszych) - nie dałam rady przez nie przebrnąć....
Ural napisał(a):razpol napisał(a):By ludzie pisali, że bigos w słoikach, kaszankę i pyry w workach do Chorwacji wozisz.. I jak ktoś taki może być dobrym szefem..Ural napisał(a):Ural napisał(a):https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,20710183
To jeszcze ktoś w ogóle wierzy w to co się pisze na GoWork? Podaj mi proszę nazwę twojej firmy, to samo napiszę o tobie na GoWork i nikt nie usunie tych fałszywych oskarżeń. Chyba, że zapłacisz 4000 zł rocznie za pakiet w którym możesz moderować swój profil.
Nie mam firmy, jak na warunki w naszym kraju zarabiam satysfakcjonująco. Gdybym miał firmę to gwarantuję, że nikt by mnie na forach obmawiał. Z czego to wynika ano z odpowiedzialności, uczciwości, cech charakteru wyniesionych z domu, nie ze szkoły, nie z pracy czy grona znajomych. Opinie idą za ludźmi, coś jest na rzeczy. Tak sobie a muzo nikt negatywnych opinii bez przyczyny nie pisze.
Życzę powodzenia i uregulowania swoich spraw prywatno-służbowych - w końcu rodzina jest na utrzymaniu. Życie to nie je bajka. Pozdrawiam Ural.
Może i wożę pyry, bigos, kaszankę i mam się dobrze. Za to nie wiem co to znaczy kredyt czy brak płynności finansowej. Dobrze mi tak, dobrze i moim dzieciom. Skromność i zaradność to dobra cecha. Polecam się Razpol tobie w zakresie dobrego gospodarowania. Chociaż Ty Poznaniak to zapewne wiesz jak kotlety mielone odgrzewać przez cały tydzień
Dlatego jestem dobrym Szefem
Gwoli ścisłości zabieram jeszcze ze sobą w lodówce rąbankę wieprzową. Zawsze to można kotleta schabowego czy karkówkę na grilla skroić. Ważnie Razpol żeby głodnym nie chodzić i za dużo kun nie wydawać. Pozdrawiam Ural
sviva napisał(a):...Wywalcie ten temat w kosmos razem z autorem z tego forum i zdrowiej będzie.