anakin napisał(a):Błędna informacja dotycząca płatności za prom kartą od strony lądu
Wracając do Chorwacji Fiatem Tipo 25.07.2019 nie dało się na lądzie kupić biletu na wyspę za pomocą karty, musiałem jechać do bankomatu. Kolega z kampera kilka tygodniu wcześniej był w stanie zapłacić kartą. Więc o co chodzi?
wikol napisał(a):żeś Pan krytykował to forum
Forum jest na serwerach Korei Północnej, że nie można go krytykować? Żebyś nie poczuł się wyróżniony, krytykowałem też Wykop.pl, Prezydenta Andrzeja Dudę, ŠKODA Korczyk Bielsko-Biała, Zaton Holiday Resort, matkę Kondzia, murzynów i budkę z hot-dogami w Sosnowcu.
anakin napisał(a):Jeżeli to ma być vlog-poradnik to nawet należy.
Nigdy nie miałem takich ambicji, żeby robić za przewodnika na vlogach, to nie dla mnie. To co filmuję to mój luźny obraz Chorwacji którego produkcja sprawia mi frajdę. Poprawnym pokazywaniem Chorwacji zajmę się później, w innym formacie jak sformalizuję swoją działalność w tym kraju.
kaeres napisał(a):Mikołaj ma faktycznie problemy z wymową chorwackich nazw
Nie tylko ja, w Chorwacji jest tyle dialektów, że mieszkaniec jednej wyspy może nie widzieć, że innemu mieszkańcowi innej wyspy chodzi o Zagreb Często jest tak, że jak dzieci idą do szkoły to w pierwszych latach nie rozumieją wszystkiego co jest mówione na lekcjach, z nazwami własnymi włącznie.