Witam
namo spoko gościu z Ciebie
widzialne twoje filmiki w necie i powiem Ci ze kozak z Ciebie jakich mało w polszy.
ruwado napisał(a):Namo - jak paczę na twoją O III - to chętnie bym tam swoją postawił i ten rok przemieszkał....
Ale cóż, niedługo na kilka dni wpadnę tylko nad mój ukochany Jadran..... Proza życia
Garo&Justa napisał(a):To bardziej prześmiewczo było.
"Paczę", "Co ja Paczę" funkcjonuje od jakiegoś czasu w slangu krajowym i chyba był to zamierzony wpis kolegi
krutom napisał(a):Garo&Justa napisał(a):To bardziej prześmiewczo było.
"Paczę", "Co ja Paczę" funkcjonuje od jakiegoś czasu w slangu krajowym i chyba był to zamierzony wpis kolegi
Wtedy taki wraz bierze się w cudzysłów.
Czasem młodzież "paczy" i tak się uczy.
PWojtek napisał(a):krutom napisał(a):Garo&Justa napisał(a):To bardziej prześmiewczo było.
Wtedy taki wraz bierze się w cudzysłów.
Czasem młodzież "paczy" i tak się uczy.
No tak czasem młodzież "paczy" i się uczy wraz.
A wraz w co się bierze?
mirko napisał(a):Nadal nie widzę powodu, kontynuacji życia w Chorwacji!
Powody były w latach siedemdziesiątych. Chorwacja (Jugosławia) była standardem życia przed Polską, ale teraz stoi za Polską. Byłem student w tamtych latach chodziłem na narty w Zakopane; 15 dni - 200 USD!
Znam parę Polaków, którzy kupili nieruchomości w Chorwacji i przyjeżdżają na wakacje, ale mieszkają i pracują w Polsce.
Habanero napisał(a):mirko napisał(a):Nadal nie widzę powodu, kontynuacji życia w Chorwacji!
Powody były w latach siedemdziesiątych. Chorwacja (Jugosławia) była standardem życia przed Polską, ale teraz stoi za Polską. Byłem student w tamtych latach chodziłem na narty w Zakopane; 15 dni - 200 USD!
Znam parę Polaków, którzy kupili nieruchomości w Chorwacji i przyjeżdżają na wakacje, ale mieszkają i pracują w Polsce.
Żeby zarabiać w Polsce wcale nie trzeba w niej mieszkać
mirko napisał(a):Chorwacja (Jugosławia) była standardem życia przed Polską, ale teraz stoi za Polską.