...czyli jeszcze jesteś turystą, a za około dwa miesiące będziesz nielegalnym emigrantem?
Lub inaczej ...
zamierzasz zalegalizować Wasz pobyt w Chorwacji?
pozdro
fly
namo napisał(a):fly napisał(a):zamierzasz zalegalizować Wasz pobyt w Chorwacji?
Tak, Davor już zgłosił mój pobyt na pagowskim komisariacie. Muszę się tam wybrać i uzupełnić dokumenty.
599 napisał(a):sviva napisał(a):@namo oglądam 13 odcinek
,,,,,,,,,,,,,,,
naprawdę ?
da radę to wszystko obejrzeć ?
pytam serio bo
ja nie dałem rady obejrzeć żadnego,
yzedef napisał(a):Pytanie na ile starczy Ci zapału w taką zabawę ?, bo jeżeli nie jesteś związany z żadnym miejscem (możesz pracować i zarabiać w dowolnym miejscu) to ja bym poszedl dalej i zrobił z siebie takiego Tonego Halika, roczek w Cro, roczek na jakiejś Greckiej wyspie, Hiszpania, Portugalia i jeszcze wiele byś znalazł innych fajnych miejsc... Cypr ?, a na końcu dawaj na kangury do Australii .
Koenig napisał(a):
Jak ktoś jeszcze nie zna to poszukajcie na yt użytkownika "bez planu". Gość też prowadzi biznes "internetowy" a od dłuższego czasu mieszka w Wenezueli. Cała wenezuelska część jego vloga jest rewelacyjna.
Przy okazji jego brat prowadzi na yt "ciekawe historie", równie świetne wg mnie. Niektóre telewizyjne i profesjonalne programy nie dorastają im do pięt.
Koenig napisał(a):Niektóre telewizyjne i profesjonalne programy nie dorastają im do pięt.
599 napisał(a):ja nie dałem rady obejrzeć żadnego