fajnie tu sobie pisujecie,
boboo napisał(a):A to mi schlebiłeś.romuald22 napisał(a):do grupy pelikanów
Jak mawiała nieodżałowana Prof. Simona Kossak: "im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
Tak, to forum. Mam także sporo książek z napisem na okładce: "Poczytaj mi mamo".romuald22 napisał(a):To ty czytasz coś innego niż "Przygody dobrego wojaka Szwejka"?
To dość duży zbiór. Miejsca dla wielu pod dostatkiem. Również dla nauczycieli z Żywiecczyzny.romuald22 napisał(a):I jak napisał ponoć Stanisław Lem.
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów dopóki nie poznałem internetu".
boboo napisał(a):Odnoszę wrażenie, że chluby regionowi nie przynosisz.
paula2106 napisał(a):599 napisał(a):fajnie tu sobie pisujecie,
Tylko główny bohater się zmienił.
boboo napisał(a):Jak mawiała nieodżałowana Prof. Simona Kossak: "im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
romuald22 napisał(a):"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów dopóki nie poznałem internetu".
anakin napisał(a):boboo napisał(a):Jak mawiała nieodżałowana Prof. Simona Kossak: "im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."romuald22 napisał(a):"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów dopóki nie poznałem internetu".
Na tym proponuję zakończyć wymianę "uprzejmości".
romuald22 napisał(a):boboo napisał(a):Odnoszę wrażenie, że chluby regionowi nie przynosisz.
Zapytaj moich uczniów.
Jakiś dyplomów nie zamierzam wklejać bo pelikany pomyliłyby zasługi z megalomanią.
Twoje mętne wrażenia mnie nie interesują.
Bogu dzięki, że ty nie jesteś nauczycielem.
ma rację.Na tym proponuję zakończyć wymianę "uprzejmości"
boboo napisał(a):Konrad, pelikanie jeden , daj spokój.
....
boboo napisał(a):
BTW:
jak daleko jesteś z książką ?
Trufle już spożyliście?
Tak tylko przypominam, że jeszcze ~60 dni do peki.
Janusz Bajcer napisał(a):,,,,,,,,,,,
Główny bohater ma swoje vlogi, można się tam przenieść z komentarzami.