paula2106 napisał(a):To po co oglądasz?
Mam czasami ubaw.
Ty nie oglądasz kabaretów?
boboo napisał(a):To poczytaj czasem siebie.romuald22 napisał(a):Mam czasami ubaw.
Ty nie oglądasz kabaretów?
romuald22 napisał(a):Nie zamierzam oceniać życiowej drogi namo. Jego sprawa - nic mi do tego.
ale
Jeżeli ktoś opowiada głupoty jeden raz - to istnieje potencjalna szansa, że będzie opowiadał drugi raz.
namo napisał(a):...
Zmniejszanie czcionki w wypowiedziach na tyle, że nie da się tego przeczytać to jakiś nowy sposób na bycie jeszcze bardziej irytującym dla innych?
fly napisał(a):lekarza!!!...czy jest na forum jakś lekarz!!???
romuald22 napisał(a):Ustalmy pewne fakty.
Autor wątku założył go na ogólnodostępnym forum. Co ciekawe - tam gdzie mogą oglądać/czytać niezalogowani userzy. Jeżeli liczył tylko na pozytywne komentarze - to gratuluję samopoczucia.
Niby na innych forach o których autor wspomina tylko całuski sobie rozdają?
romuald22 napisał(a):Ustalmy pewne fakty.
Autor wątku założył go na ogólnodostępnym forum. Co ciekawe - tam gdzie mogą oglądać/czytać niezalogowani userzy.
tranquilo napisał(a):Nie wiem czy mnie coś ominęło, czy czegoś nie doczytałem, ale nie przeczytałem nigdzie żeby autor liczył tylko na pozytywne komentarze. Nie przeczytałem też żeby twierdził iż na innych forach tylko całuski sobie rozdają.
namo napisał(a):Wiele rzeczy widziałem na różnych forach, offtopy, kiedy branżowe zamieniały się w matrymonialne, trolli walczących o swoją rację ale to spotykam pierwszy raz.
W związku z Dniem Zwycięstwa nie pozostaje mi nic innego jak tylko zaszeregować cię (specjalnie z małej litery, bo bez szacunku) do grupy ludzi,romuald22 napisał(a): "CAŁOKSZTAŁT" *