Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przeprowadzka do Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Venom555
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Venom555 » 30.04.2019 09:37

Moderator powinien usunąć wszystkie niepotrzebne posty z tego tematu i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił.
Guzik kogo obchodzi jaka jest sytuacja rodzinna tego człowieka, jego rozwód , dzieci etc. Każdy robi to co lubi. Trzymajcie sie tematu. Jak sie komus nie podoba to niech sie najzwyczajniej w temacie nie wypowiada i po problemie. Popisy elokwencji okraszone wyszukanym słownictwem tez sa tutaj zbyteczne. Prościej juz sie chyba nie da.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2019 12:15

Venom555 napisał(a):Moderator powinien usunąć wszystkie niepotrzebne posty z tego tematu i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił.
Guzik kogo obchodzi jaka jest sytuacja rodzinna tego człowieka, jego rozwód , dzieci etc. Każdy robi to co lubi. Trzymajcie sie tematu. Jak sie komus nie podoba to niech sie najzwyczajniej w temacie nie wypowiada i po problemie. Popisy elokwencji okraszone wyszukanym słownictwem tez sa tutaj zbyteczne. Prościej juz sie chyba nie da.

Zgadzam się z Tobą całkowicie !!!
Większość komentujących tutaj chyba się trochę pogubiła i zrobiła śmietnisko z bardzo fajnego i ciekawego tematu
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 30.04.2019 18:35

fly napisał(a):...i cóż to są za fakty...?
Że Go kopnęła w 4 litery bo miał ją w ... w... no ...właśnie tam i to głęboko że o dzieciakach nie wspomne.
Sam zapytaj siebie czy gdybyś traktował tak swoją żonę/rodzinę jak to robił namo wg. jego własnych relacji to czy nie miałbyś walizek wystawionych przed drzwiami.
A teraz sypną Ci tkliwą historyjkę na dobranoc , i co, głaskać po głowce Go będziesz.
Pod wypowiedzią CROberto mogę się podpisć uważam podobnie jak On i nawet podziękować Mu powinnienem bo lepiej bym tego nie napisał, a i czasu nawet na tyle nie mam.
pozdro
fly

Fakty są takie, że elaboraty pisane przez CROberto, to wytwór jego wyobraźni ,
a Ty i inni Jego fani/wyznawcy :wink: łykacie to jak pelikany (cyt. fly) :lol:

Venom555 napisał(a):Moderator powinien usunąć wszystkie niepotrzebne posty z tego tematu i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił.

Guzik kogo obchodzi jaka jest sytuacja rodzinna 8O :?:
Każdy robi to co lubi 8O :?:
O nie,.. nie tutaj . Tu mile widziani są ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2019 18:37

Jakby usunąć wszystkie " nie merytoryczne posty" to zostanie h.d i kamieni kupa.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 30.04.2019 20:23

bigredone napisał(a):Jakby usunąć wszystkie " nie merytoryczne posty" to zostanie h.d i kamieni kupa.

Nie istniał byś w tym wątku.

Mnie się najbardziej w tych vlogach podoba mieszanie polskiego, chorwackiego i angielskiego :)
Namo, czekamy na kolejne vlogi.
Znajomi są od wczoraj w Pagu. Na cały długi weekend się wybrali.
U nas deszcze to bardzo Wam zazdroszczę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2019 20:58

kaeres napisał(a):
bigredone napisał(a):Jakby usunąć wszystkie " nie merytoryczne posty" to zostanie h.d i kamieni kupa.

Nie istniał byś w tym wątku.

Nieee, nie mogę nie istnieć w tym wontku !! Muszę tu być !!
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 30.04.2019 21:38

:D wow, fajny, interesujący wątek...
namo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) namo » 01.05.2019 12:15

Wcale nie było 140 km/h w zakrętach :-P

audirs3.jpg
Ostatnio edytowano 01.05.2019 19:24 przez namo, łącznie edytowano 1 raz
Flayszakal
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Flayszakal » 01.05.2019 13:06

Bardzo ładna fotka :D
namo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) namo » 03.05.2019 18:13

te kiero napisał(a):A jak tam drogi na Pagu? Bezpieczne?
Mam obawy, że jednak nie :roll:

Audi RS3 już wróciło do Polski, więc jest bezpiecznie :-)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.05.2019 19:08

namo napisał(a):
te kiero napisał(a):A jak tam drogi na Pagu? Bezpieczne?
Mam obawy, że jednak nie :roll:

Audi RS3 już wróciło do Polski, więc jest bezpiecznie :-)

O to faktycznie, więc luz. Jeszcze tylko ta niebieska RSkodzinka. Choć w sumie ten rok to znów inny kierunek niż Pag :roll:
horfan
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) horfan » 05.05.2019 08:43

Namo byłeś w Bolu 01.05?
Przemierzyłem całą miejscowość od goldrata do dominikanskiego samostana w poszukiwaniu Ciebie i skodovki, niestety nigdzie Was nie zauważyłem.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 05.05.2019 11:20

Wątek "Widzialność naklejek na trasie" może mieć teraz konkurencję, np. "Widziałem namo na Pagu/poza Pagiem". :oczko_usmiech:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 06.05.2019 17:27

Habanero napisał(a):...
Fakty są takie, że elaboraty pisane przez CROberto, to wytwór jego wyobraźni ,
a Ty i inni Jego fani/wyznawcy :wink: łykacie to jak pelikany (cyt. fly) :lol:

A elaboraty namo to wytwór encyklopedyczny czy może mający związek z wyobraźnią ???

Obawiam się, że niektórzy "łykają jak pelikany" to wszystko co usłyszą/zobaczą. Tutaj czy na jakimś vlogu. Bez weryfikacji. Bo ktoś jest fajny. Ale tak na prawdę tego kogoś nie znasz.
Ta sytuacja mnie martwi.

A które są potrzebne? :lol:
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 07.05.2019 08:27

Akcja z przeprowadzką chyba odwołana.
https://www.youtube.com/user/EkipaToster/community
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Przeprowadzka do Chorwacji - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone