Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Moderator powinien usunąć wszystkie niepotrzebne posty z tego tematu i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił. Guzik kogo obchodzi jaka jest sytuacja rodzinna tego człowieka, jego rozwód , dzieci etc. Każdy robi to co lubi. Trzymajcie sie tematu. Jak sie komus nie podoba to niech sie najzwyczajniej w temacie nie wypowiada i po problemie. Popisy elokwencji okraszone wyszukanym słownictwem tez sa tutaj zbyteczne. Prościej juz sie chyba nie da.
Venom555 napisał(a):Moderator powinien usunąć wszystkie niepotrzebne posty z tego tematu i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił. Guzik kogo obchodzi jaka jest sytuacja rodzinna tego człowieka, jego rozwód , dzieci etc. Każdy robi to co lubi. Trzymajcie sie tematu. Jak sie komus nie podoba to niech sie najzwyczajniej w temacie nie wypowiada i po problemie. Popisy elokwencji okraszone wyszukanym słownictwem tez sa tutaj zbyteczne. Prościej juz sie chyba nie da.
Zgadzam się z Tobą całkowicie !!! Większość komentujących tutaj chyba się trochę pogubiła i zrobiła śmietnisko z bardzo fajnego i ciekawego tematu
fly napisał(a):...i cóż to są za fakty...? Że Go kopnęła w 4 litery bo miał ją w ... w... no ...właśnie tam i to głęboko że o dzieciakach nie wspomne. Sam zapytaj siebie czy gdybyś traktował tak swoją żonę/rodzinę jak to robił namo wg. jego własnych relacji to czy nie miałbyś walizek wystawionych przed drzwiami. A teraz sypną Ci tkliwą historyjkę na dobranoc , i co, głaskać po głowce Go będziesz. Pod wypowiedzią CROberto mogę się podpisć uważam podobnie jak On i nawet podziękować Mu powinnienem bo lepiej bym tego nie napisał, a i czasu nawet na tyle nie mam. pozdro fly
Fakty są takie, że elaboraty pisane przez CROberto, to wytwór jego wyobraźni , a Ty i inni Jego fani/wyznawcy łykacie to jakpelikany (cyt. fly)
Venom555 napisał(a):Moderator powinien usunąć wszystkie niepotrzebne posty z tego tematu i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił. Guzik kogo obchodzi jaka jest sytuacja rodzinna tego człowieka, jego rozwód , dzieci etc. Każdy robi to co lubi. Trzymajcie sie tematu. Jak sie komus nie podoba to niech sie najzwyczajniej w temacie nie wypowiada i po problemie. Popisy elokwencji okraszone wyszukanym słownictwem tez sa tutaj zbyteczne. Prościej juz sie chyba nie da.
Guzik kogo obchodzi jaka jest sytuacja rodzinna Każdy robi to co lubi O nie,.. nie tutaj . Tu mile widziani są ...
bigredone napisał(a):Jakby usunąć wszystkie " nie merytoryczne posty" to zostanie h.d i kamieni kupa.
Nie istniał byś w tym wątku.
Mnie się najbardziej w tych vlogach podoba mieszanie polskiego, chorwackiego i angielskiego Namo, czekamy na kolejne vlogi. Znajomi są od wczoraj w Pagu. Na cały długi weekend się wybrali. U nas deszcze to bardzo Wam zazdroszczę.
Namo byłeś w Bolu 01.05? Przemierzyłem całą miejscowość od goldrata do dominikanskiego samostana w poszukiwaniu Ciebie i skodovki, niestety nigdzie Was nie zauważyłem.
Habanero napisał(a):... Fakty są takie, że elaboraty pisane przez CROberto, to wytwór jego wyobraźni , a Ty i inni Jego fani/wyznawcy łykacie to jakpelikany (cyt. fly)
A elaboraty namo to wytwór encyklopedyczny czy może mający związek z wyobraźnią ???
Obawiam się, że niektórzy "łykają jak pelikany" to wszystko co usłyszą/zobaczą. Tutaj czy na jakimś vlogu. Bez weryfikacji. Bo ktoś jest fajny. Ale tak na prawdę tego kogoś nie znasz. Ta sytuacja mnie martwi.
Venom555 napisał(a):Moderator powinien usunąć wszystkie niepotrzebne posty z tego tematu i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił.