namo napisał(a):Janusz, przecież to były żarty z koszulką Poza tym, jeszcze nikt nie kupił mojej koszulki ... nie ... jedną 2 lata temu kupił ktoś w rozmiarze dziecięcym
Żarty w śmietniku.
Nie zamierzam dalej dyskutować na ten temat.
namo napisał(a):Janusz, przecież to były żarty z koszulką Poza tym, jeszcze nikt nie kupił mojej koszulki ... nie ... jedną 2 lata temu kupił ktoś w rozmiarze dziecięcym
boboo napisał(a):Coraz mniej ludzi prawidłowo rozumie przekaz tekstu jeśli nie jest on upstrzony emotikonkami.
boboo napisał(a):Sztuka epistolograficzna jest na wymarciu.
boboo napisał(a):Sztuka czytania ze zrozumieniem chyba też.
boboo napisał(a):Coraz mniej ludzi prawidłowo rozumie przekaz tekstu jeśli nie jest on upstrzony emotikonkami.
Sztuka epistolograficzna jest na wymarciu.
Sztuka czytania ze zrozumieniem chyba też.
Edit: to było ogólnie "do wszystkich i do nikogo"
Może i przedobrzyłem z tą epistolografią (choć Wikipedia też wspomina o listach jako o miejscau wyrażania poglądów i dyskusji), dlatego pozwolę sobie na stworzenie nowego słowa: e-postolografiawalp napisał(a):Wydaje mi się, że pisanie postów na forach ma niewiele wspólnego, a właściwie nic, z epistolografią.
bigredone napisał(a):Osobiste , ale na miarę wcześniejszych wpisów. Nikt nikomu nie zabrania ekshibicjonizmu i niech nikt w zamian się nie burzy, że ktoś na to odpowiada.
kaeres napisał(a):boboo napisał(a):Coraz mniej ludzi prawidłowo rozumie przekaz tekstu jeśli nie jest on upstrzony emotikonkami.
Sztuka epistolograficzna jest na wymarciu.
Sztuka czytania ze zrozumieniem chyba też.
Edit: to było ogólnie "do wszystkich i do nikogo"
To nie jest domeną tylko tego forum ale ogólnie.
Również zauważyłem tą prawidłowość. Jak nie zarżysz emotikoną na koniec żartu/metafory/przenośni, to 90% nie zakuma przekazu.
PS. również do nikogo i do wszystkich.
fly napisał(a):...i cóż to są za fakty...?
Że Go kopnęła w 4 litery bo miał ją w ... w... no ...właśnie tam i to głęboko że o dzieciakach nie wspomne.
boboo napisał(a):Dlaczego więc komentujesz "moje racje" zamiast je przyjąć lub... odejść?bigredone napisał(a):Z boboo się nie dyskutuje tylko przyjmuje jego racje albo odchodzi...
Tayla napisał(a):*osoby piszące posty nie mające nic wspólnego z tematem wątku.