Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przeprowadzka do Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 27.04.2019 22:54

namo napisał(a):Zapis live z Davorem

Po dwóch minutach wyłączyłem.
Przez dwie minuty oglądałem jakieś puste fotele. Pewno potem było lepiej.
Ale sensacja.
Ostatnio edytowano 27.04.2019 23:01 przez romuald22, łącznie edytowano 1 raz
pancezary
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pancezary » 27.04.2019 23:01

No łał, ale jednak włączyłeś..
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.04.2019 23:02

Wolę godzinę z Chorwacją i Oliverem ...

romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 27.04.2019 23:03

pancezary napisał(a):No łał, ale jednak włączyłeś..

Próbuję
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 27.04.2019 23:09

Ten temat w tym wątku, jest dla mnie już nie aktualny,bo jak się okazało, to dno pod dwoma metrami mułu...autor w końcu prawdziwie się "zaprezentował"... :?
Trzeba było tak od razu, a nic bym tu nie pisał...
Tobie Bogdan jeszcze odpowiem.
Moje uwagi do zaistniałej sytuacji mają sie nijak do Twoich przykładów.
Co innego praca na "Saksach",które nie trwają wiecznie i rodzic w końcu wróci na łono rodziny, z tymi całymi dobrami nabytymi.
A co innego w tej sytuacji ,która tu była przedstawiana.
W swoim przykładzie popadasz w skrajności,a porównanie jest zupełnie chybione...
To nie dyskusja na forum,raczej przy piwie -face to face...

boboo napisał(a):to pozwolę sobie skomentować parę postów:
anakin napisał(a):Dzieci też mają takie zdanie?
CROberto napisał(a):Skoro "stara" taka zła,to tym bardziej powinieneś być przy dzieciach...
Tak ,to nawet nie będziesz łikendowym tatusiem...
Mikromir napisał(a):Jak się ma dzieci, to trzeba z nimi być, nie tylko wirtualnie, ale też fizycznie. Nie tylko w wakacje, ale też na codzień.
Słomka, belka, pierwszy rzut kamieniem... :?
Ilu macie znajomych (ojców rodzin), którzy tyrają na "Saksach" i widzą dzieci raz na kilka miesięcy, a nie codziennie!?
Jeśli takich macie, to też "suszycie" im głowy?
Ile dzieci w Waszym środowisku zapytaliście o zdanie, czy wolałyby tatę za granicą przysyłającego pieniądze na iPhone'y i markowe ciuchy, czy też wolałyby 7 razy w tygodniu kartoflankę i podarte spodnie, ewentualnie eskalujące kłótnie z mamą, ale żeby tata był na co dzień?

Ile razy zdarzyło się Wam nie dotrzymać obietnicy danej dziecku (kino, spacer, plac zabaw) tylko dlatego, że zostaliście na nadgodzinach?
(konkretnie: ile razy pieniądze były dla Was ważniejsze od dziecka)

Rozmijasz się z meritum dyskusji.Dlatego napisałem "nie truj".(głównie jeśli chodzi o kartoflankę i iPhone'y)
Nie truj w mowie potocznej jest grzeczniejszym określeniem -nie męcz.....nie chrzań.....odpuść sobie.....nie zawracaj dupy....
Powinieneś je znać -w latach naszego dzieciństwa było w obiegu...

To są detale,sporadyczne zdarzenia - choć dla niektórych takie nadgodziny to być może alibi , i odskocznia.
Pomijam w tym przykładzie lekarzy i policjantów....
Móc to chcieć :idea:
...............
Dajemy radę ,bo nam się chce ...

boboo napisał(a):Żadnych sugestii. Ja po prostu czasami kojarzę inaczej

Widzę...

Btw.
Jak byś co miał zamiar odpowiedzieć,to pisz na PW.
Tu już nie zaglądnę.... :D
Ostatnio edytowano 28.04.2019 05:53 przez CROberto, łącznie edytowano 3 razy
Paweł BB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł BB » 28.04.2019 00:29

Jak ktoś z Was wyjedzie na stałe do Chorwacji z całą rodziną i będzie ciekawiej na Waszym vlogu dajcie znać. A na razie proponuję zachować Wasze złośliwe komentarze dla siebie. Nikt nie musi tego śledzić i komentować. Jakby ktoś chciał komentować wszystkie mądrości zawarte na tym forum o Chorwacji w postach, życia by nie starczyło..... Byliśmy w Chorwacji 15 razy (po 2-3 tygodnie) i nie czujemy się na siłach pouczać innych co jest dobre a co złe, czego i Wam życzymy. Ilość postów nie zawsze przekłada się na jakość niestety.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 28.04.2019 01:21

Nie widzę zapisu live'a.
Namo ?
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 28.04.2019 08:57

CROberto napisał(a):Ten temat w tym wątku, jest dla mnie już nie aktualny,bo jak się okazało, to dno pod dwoma metrami mułu...autor w końcu prawdziwie się "zaprezentował"... :?
Trzeba było tak od razu, a nic bym tu nie pisał...

Ty też.
Jak widzisz, życie pisze różne scenariusze i warto czasami milczeć ,
bo potem ciężko po sobie posprzątać.
namo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) namo » 28.04.2019 09:18

kaeres napisał(a):Nie widzę zapisu live'a.
Namo ?

niepubliczny film jest.
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 28.04.2019 11:11

Namo (mona), nie wiem, w jaki sposób pozwalają ci publikować twoje spoty reklamowe.
Ta sekcja w cr-pl to twoja reklama, że będziesz szukać zakwaterowania w Pag na lato :?
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 28.04.2019 17:10

Namo, super ten nowy odcinek z przyrządzania ryb.
Fajne patenty pokazał Davor.
Widok z tarasu rewelacja.
p.s.
O tym, że puszki przyjmują nie wiedziałem ( butelkowe pijemy).
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 28.04.2019 17:43

Jak widać z powyższych dwóch postów - nie wszyscy o wszystkim wiedzą.
ZytaS
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZytaS » 28.04.2019 18:00

mirko napisał(a):Namo (mona), nie wiem, w jaki sposób pozwalają ci publikować twoje spoty reklamowe.
Ta sekcja w cr-pl to twoja reklama, że będziesz szukać zakwaterowania w Pag na lato :?

Masz rację. Ten cały Big Brother z Pagu pachnie kryptoreklamą... Życzę autorowi powodzenia :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2019 19:15

Moderatorzy nie zrozumieli chyba. Koszulka z Namo to taki żart na szybko zrobiony. Prawdziwa reklama idzie na wrzuconych filmach z YT gdzie Namo reklamuje swoją sprzedaż kont gta co jak widać jest jego głównym środkiem dochodu.
namo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) namo » 28.04.2019 19:21

bigredone napisał(a):Namo reklamuje swoją sprzedaż kont gta co jak widać jest jego głównym środkiem dochodu

Tak oczywiście, przez kilka lat powstało kilkadziesiąt podobnych biznesów, również na Allegro. Szybko się zwinęli. Jakby to było moje główne źródło dochodu to przeprowadzić bym się musiał do Sosnowca (bez urazy Sosnowiczanie ale Pag jest lepszy).

Janusz, przecież to były żarty z koszulką :-) Poza tym, jeszcze nikt nie kupił mojej koszulki ... nie ... jedną 2 lata temu kupił ktoś w rozmiarze dziecięcym :-D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Przeprowadzka do Chorwacji - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone