Rysio napisał(a):
No ale w tym przypadku to głos rozsądku a nie szofera z GTA
Rzeczony "szofer" również prowadzi działalność...
Rysio napisał(a):
No ale w tym przypadku to głos rozsądku a nie szofera z GTA
Żeby nie być gołosłownymfly napisał(a):...a mnie tak...
na pytanie:boboo napisał(a):Chętnie odpowiem, jeśli otrzymam odpowiedź
najpierw odpowiem cytatem z ulubionego Szwejka:bluesman napisał(a):jak traktować poglądy człowieka, który zmienia małżonki jak rękawiczki
Czyli poglądy człowieka, który zmienia małżonki jak rękawiczki, należy traktować jak poglądy człowieka, który zmienia żony jak rękawiczki.Jarosław Hasek napisał(a):— E, tak, a dlaczego nie macie zapałek? Każdy żołnierz powinien mieć zapałki, żeby
mógł zapalić papierosa. Żołnierz, który nie ma zapałek, jest… No, co jest?
— Posłusznie melduję, jest bez zapałek — odpowiedział Szwejk.
— Bardzo dobrze, jest bez zapałek
Habanero napisał(a):CROberto napisał(a):Macie rodziny-pokażcie swoim partnerkom te wątki.
Kto was zachwycił,zahipnotyzował, kto was inspiruje -komu to właśnie wy i wam podobni zazdrościcie
Ale nie namawiam ,bo podjęlibyście zapewne ryzyko na.......
....................
Btw.2
Habanero i S-ka....
Ja zamieściłem jeden post pod odpowiedzią namo do anakina ,a wy wystąpiliście jako "adwokaci diabła" rozkręcając temat.
Ja mam swoje zdanie,wy swoje - bo możecie je mieć - i to wasze jarzmo lub nie.
Wy nie rozumiecie że pozostali ,moga mieć swoje i "bijecie na oślep"
Ale jeśli padają durne zarzuty to odpowiadam.
Wierzcie mi, że jestem bardzo subtelny w swoich słowach,bo bardziej mi zależy na typerce
Odniosę się do słów, których użyłeś wobec mojej osoby.
Zachwycony, zahipnotyzowany, zainspirowany, wyznawca, adwokat diabła, rozkręcił temat, nie rozumie że ktoś ma inne zdanie
Odpowiedz mi CROberto, daj mi choć jeden przykład, który uprawnia Cię do tych wszystkich określeń pod moim adresem.
Zadaj sobie choć odrobinę trudu i przefiltruj Habanero w wątku "Przeprowadzka do Chorwacji"
Jakim prawem zarzucasz mi słowa i czyny, które nie miały miejsca. Czy oprócz słów wsparcia dla namo, trzymania kciuków, wyrażenia opinii o różnych sytuacjach życiowych i toksycznych zachowaniach rodziców, możesz coś przytoczyć ?
Jeżeli tak, to proszę. Inaczej będziesz zwykłym hipokrytą, albo wyznafcąjedi, któremu jak widzę ufasz bezgranicznie.
Mistrzowie przyklejania łatek. To samo robisz teraz z Mikołajem, obrzucając go inwektywami. Bardzo słabe (moja opinia).
Na temat życia prywatnego Mikołaja wypowiedziałem się dwa razy i to jeszcze przed jego prośbą we vlogu, żeby nie poruszać tego tematu. Już tego nie robię.
Ty masz to w d... i nie potrafisz uszanować tej prośby (może jego córki to czytają) pomyślałeś
p.s.
Ilość słów, których użyłem w tych dwóch wypowiedziach jest 10-krotnie mniejsza niż jedno z Twoich dwóch wynurzeń.
bigredone napisał(a):Czy ktoś ma paczkę chusteczek ?
namo napisał(a):Chyba wypadałoby napisać dlaczego rozwodzę się z żoną skoro tyle już zostało napisane bez mojego udziału.
namo napisał(a):Chyba wypadałoby napisać dlaczego rozwodzę się z żoną skoro tyle już zostało napisane bez mojego udziału.
Najprościej tłumacząc można to wyjaśnić stwierdzeniem: w du...ach nam się poprzewracało. Ja nie byłem taki jak żona oczekiwała a ja nie miałem czasu weryfikować czy faktycznie tak jest. Odpychałem ją metodą, jak Ci się nie podoba to wyp....
elka21 napisał(a):bigredone napisał(a):Czy ktoś ma paczkę chusteczek ?
A coś więcej do powiedzenia.
Nie rozumiem ludzi, którzy lubią rzucić coś ot tak, aby tylko zaistnieć, nie wnosząc nic ciekawego do tematu.
Chłopak, wyjaśnił po krótce swoje sprawy rodzinne, a Ty sobie z niego drwisz.
Ps. Nie jestem jego fanką, i nie staję w jego obronie.
Janusz Bajcer napisał(a):namo napisał(a):Chyba wypadałoby napisać dlaczego rozwodzę się z żoną skoro tyle już zostało napisane bez mojego udziału.
Najprościej tłumacząc można to wyjaśnić stwierdzeniem: w du...ach nam się poprzewracało. Ja nie byłem taki jak żona oczekiwała a ja nie miałem czasu weryfikować czy faktycznie tak jest. Odpychałem ją metodą, jak Ci się nie podoba to wyp....
To jest przekaz tylko z Twojej strony.
Jak zwykle w takich wypadkach trzeba znać przekaz drugiej strony.
Ponieważ z tym będzie problem, nie przyjmuję Twojego przekazu jako prawdę oczywistą.
namo napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):trzeba znać przekaz drugiej strony
też byłem ciekaw to zapytałem