O turystyce i nie tylko...i to jest to "nie tylko"...
ale w sumie masz rację kolego vikol .
nie wierząc kończę
pozdro
fly
fly napisał(a):...która wypożyczalnia z Rybnika, bo jak rozumiem o tej miejscowości mówisz ma Teslę w swojej ofercie?
...reszta informacji była zbędna, o poradach nie wspomnę...
Pääkäyttäjä napisał(a):fly napisał(a):...która wypożyczalnia z Rybnika, bo jak rozumiem o tej miejscowości mówisz ma Teslę w swojej ofercie?
...reszta informacji była zbędna, o poradach nie wspomnę...
Zastanawiam się, co z Tobą jest nie tak. Albo - sorry, jesteś ograniczony (dalej nazywając to "brakiem wiary") albo zwyczajnie szukasz glupkowatej zaczepki. Odpowiadając na pytanie, która to wypożyczalnia ma Teslę w ofercie - Transporters s.a. Teslę u nich można też wypożyczyć w ramach bonu podarunkowego już za 159 zeta.
Żyj dalej w swoim ograniczeniu, niniejszym (co rzadko czynię) dodaję Cię do ignorowanych użytkowników.
Też siła wiary niczego sobie. Wierzysz, że Pääkäyttäjä Cię odignoruje aby przeczytać?fly napisał(a):...i pomimo iż jestem ignorowany ...nie zwarzając na inwektywy...
(x x x x x)
Jaroslav Hasek 'ustami' kapelana Katza napisał(a):Co za piękne słowo: „Ufaj!”. Najpiękniejsze z trojga słów, które wznoszą człowieka ponad chaos życia: „Wiara, nadzieja i miłość”.
anakin napisał(a):kaeres napisał(a):On należy do tych zacnych milordów 5 %
W taki sposób to zrozumiałes?
Gratuluję.
boboo napisał(a):Przy okazji: zwarzyć to możesz śmietanę w zupie.
boboo napisał(a):Tak się składa, że do większości nie należę. Podałem sposób, w jaki ja sobie rezerwuję kwatery/hotele. Że są inne portale - wiem. Bardzo możliwe, że tańsze - nie dbam o to. Rezerwuję tam, gdzie mi wygodnie. Wynikami poszukiwań podzieliłem się tu.
kaeres napisał(a):Milord fly właśnie dokładnie tak się zachował.
Nie wierzy, sprawdza. To znaczy dopytuje bo nie ma nawet w sobie odrobiny chęci aby samemu sprawdzić.
Pääkäyttäjä napisał(a):kaeres napisał(a):Milord fly właśnie dokładnie tak się zachował.
Nie wierzy, sprawdza. To znaczy dopytuje bo nie ma nawet w sobie odrobiny chęci aby samemu sprawdzić.
No to koleś dostał odpowiedź a to, w co on wierzy - to już jego problem. Fly jest irytujący jak... parę much latających po pokoju. To, że on nie łyka wszystkiego jak pelikan nie daje mu uzurpowania sobie "najmojszej prawdy" i jego wizji świata (która czasem jak widać jest ograniczona i ciasna) a że u niego w Lajkonikowie (czy też Oslo) nie ma firm wypożyczających superaut tudzież on nie ma kolegów ani znajomych, którzy "za flaszkę" pożyczyliby mu superbrykę, to jakby nie mój problem i nie jest to kwestia wiary. Mam kolegów, którzy bez zająknięcia dadzą mi kluczyki (i vice versa) bo wiedzą, że nic nie odstawię. A auto z wypożyczalni - za jego zniszczenie raczej nikt z własnej winy nie chce odpowiadać finansowo. Pożyczonym autem jeżdżę jak swoim.
Ktoś pożyczył se superbrykę na jeden dzień, bo miał taką możliwość i już jest hurr-durr ale... a nie, czekaj - dla niektórych to taka sama herezja, jak kupno winiety w Słowenii
Peace, bo odjechaliśmy od tematu przewodniego.
boobo napisał(a):Też siła wiary niczego sobie. Wierzysz, że Pääkäyttäjä Cię odignoruje aby przeczytać?