Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

przepraszam cromaniaków

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PiotrN
Podróżnik
przepraszam cromaniaków

Nieprzeczytany postnapisał(a) PiotrN » 31.05.2010 09:16

Prawda, trochę mnie poniosło, ale uwierzcie mi, miałem ku temu powody.
Popełniłem wielki błąd wrzucając wszystkich Was do jednego worka.
Mnie łączy z Węgrami wielki sentyment i lata dzieciństwa.
Wiem, że Węgry i Węgrzy nie są idealni. Są wsród Was ludzie, którzy krytykują Madziarów - niech im już tak pozostanie, bo krytyczne spojrzenie na sprawę też jest potrzebne.

Ale ogólnie podsumowując widzę, że nie jest tak źle z tymi Węgrami jak myślałem.
Broniłem Węgrów, bo mi ich żal, ten naród w swojej historii był kopany ze wszystkich stron, tak samo jak My Polacy. Ale politykę zostawmy na boku.

Nikogo tutaj nie miałem zamiaru urazić ani obrazić i jeżeli tak to się stało - to przepraszam.

Życzę Wam wszystkim tutaj jak najlepiej, udanych wakacji a i Chorwację też przepraszam i również dobrze jej życzę - bo w końcu miała zamiar razem z Węgrami organizować Eoro'2012

Pozdrawiam. nawiedzony hungarysta.

p.s. teraz możecie mnie wykopać z tego forum - dosyć już namieszałem.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 31.05.2010 09:23

PiotrN napisał(a):...p.s. teraz możecie mnie wykopać z tego forum - dosyć już namieszałem.

Najważniejsze że potrafisz także spojrzeć na ten temat z innej strony.

Pzdr Też lubię Węgrów i jakoś nie zauważyłem antypatii do nich na tym forum.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 31.05.2010 09:27

Ktoś kiedyś powiedział, że człowieka poznaje się nie po tym jak zaczyna tylko jak kończy :D :D
Przeprosiny przyjęte :D
I myślę, że nikt Cię z tego forum wykopywał nie będzie.
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 31.05.2010 09:29

przepraszam....czy to spowiedź powszechna :?:

jeśli tak to daję Ci rozgrzeszenie :!:

AMEN
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.05.2010 09:29

Kurcze, nie zdążyłem Cię kopnąć a Ty już mnie przeprosiłeś...cały dzień mi zepsułeś...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 09:42

wojan napisał(a):.... nikt Cię z tego forum wykopywał nie będzie.

No i słuszna uwaga bo na kopa to trzeba sobie zasłużyć :-)

PiotrN -> fatalne wejście ale końcówka godna podziwu bo w dzisiejszych czasach słowo "przepraszam" jest deficytowe ;-) ;-)

Jest tu taki dział: "Jak nie Chorwacja to...." - masz pole do popisu z informacjami, relacjami itp. na temat Węgier ;-)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 31.05.2010 10:11

PiotrN napisał(a):Nikogo tutaj nie miałem zamiaru urazić ani obrazić i jeżeli tak to się stało - to przepraszam.

Dziękuję :D hvala :D köszönom szépen :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.05.2010 11:23

PiotrN napisał(a):Prawda, trochę mnie poniosło, ale uwierzcie mi, miałem ku temu powody.
Pozdrawiam. nawiedzony hungarysta.

Przepraszam za trolla,trzeba było napisać żeś tylko nawiedzony. :wink:
Chorwację jedż zobacz.Tydzień w Chorwacji i dla równowagi tydzień na Węgrzech. :D
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 31.05.2010 13:28

PiotrN napisał(a):... ten naród w swojej historii był kopany ze wszystkich stron, tak samo jak My Polacy. Ale politykę zostawmy na boku....

Ta... politykę lepiej na boku.
A z tym kopaniem nie przesadzaj... nie było aż tak źle, a będzie na pewno coraz lepiej!
:P

Węgrów lubię i będę lubić, ale ich pograniczników i urzędasów nigdy w życiu. Toż to wdupębiurokracipierdzieleni.. i nic raczej na to nie poradzimy!

pozdro
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 31.05.2010 13:38

:evil: Ja Ty nie wybaczam bo obrazylesz mojom ukochanom Horwacie za kturom krew pszelewalem i u rowach spalem.To co som Ty wibaczili nektury Cromaniaci dla mnie sie nie liczi. :twisted: :twisted: :twisted:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.05.2010 14:10

Josko!

Daj ziomalowi i imiennikowi mojemu odpust jako i ja odpuszczam :D

Dzień Dziecka jutro ... :wink:

PS Piotrze, Andrzeja Lubelskiego relację zobacz, może rozwiń albo dokończ, bo taka zawieszona w próżni jest,
albo, nieskromnie mówiąc, moją ręką skreśloną, poczytaj, kiedy to drogę z Chorwacji przez Budapeszt przeprowadziłem.
Nie opieraj się w osądach tylko na zdaniu tych, co osiemdziesiątką szóstką nocami pomykali :)
Idzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idzik » 31.05.2010 16:53

Węgrzy są spoko 8) a najsłoddsze są węgierki i Tokaj sweet -muscat :twisted: :lol:

btw na Węgrzech są takie same problemy jak unas - hehe narzekamy na drogi (porównując zapewne do Austriackich...) ale MY W PL nawet takich niemamy 8) a jak mamy to tyla co kot napłakał 8)

Lubie Węgry bo Tokaj umila mi czasem droge do Chorwacji 8) :lol: robie zapasy. SPOKO ZIOM :)
PiotrN
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PiotrN » 31.05.2010 16:55

Josko,

Słuchaj, ja nie miałem złych zamiarów co do Twojej Chorwacji i Ciebie.
Wiem co wycierpiałeś w wojnie jugosłowiańskiej i jest mi z tego powodu przykro.
Ja napisałem tak do Polaków a nie Chorwatów, żeby zmusić ich do reakcji na temat Madziarski. Chorwacja miała być tylko pretekstem. Więcej już tak nie zrobię. Źle postąpiłem, mam nauczkę.

Bardzo Ciebie za to przepraszam.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 31.05.2010 19:49

A ja czuję się ... chyba "niepocieszona" :roll:
(bo wysmarowałam trzy posty w poprzednim - kontrowersyjnym - temacie ) i czekałam na odpowiedź.
A tam ... cisza.

No, chyba że ten wątek jest odpowiedzią.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 20:04

a to ja napisał(a):A ja czuję się ... chyba "niepocieszona" :roll:
(bo wysmarowałam trzy posty w poprzednim - kontrowersyjnym - temacie ) i czekałam na odpowiedź.
A tam ... cisza.

No, chyba że ten wątek jest odpowiedzią.

A nie lepiej zakończyć to nieporozumienie w takiej formie jak widzisz w pierwszym poście ?
Każdy "kontrowersyjny" wątek na forum musi zakończyć się bluzgami itp. żeby userzy byli usatysfakcjonowani ? Słowo "przepraszam" w takich wątkach należy niestety do słów deficytowych więc może to uszanujemy ?

No chyba, że Tobie i innym zależy na ciągłym rozdzieraniu szat, wypominaniu co kto komu powedział etc. - to otworzę tamten "kontrowersyjny" i voila jedziemy z cd cro_piekiełka :roll:
Klient nasz Pan........
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

przepraszam cromaniaków
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone